banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Ocak Mormenekşede 2 Eksik.. Gençlerde DAÜ Şampiyon..! Dumlupınar A2
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

İskele, DUM DUM kurşunu ile intihar etti..! (2-2)
banner98

 






Yer: Dr Fazıl Küçük Stadı

Hakemler : Serkan Durmaz, Engin Akkagün, Cem Öksüzoğulları

Dumlupınar: Ali Duvarcı, Hüseyin Yeşilbaş (Dk.85 Rıdvan), Hasan Bahtıkara, Müslüm Aydoğan, Erdoğ Barkınay,  Mustafa Doğru, Kenan Özer, Berke Zorba, Ümit Genç, Fofona, Turgut Kaçar (Dk.77 Hikmet)

Gençler Birliği: Ali Aydemir, Halil Türen, Barış Dağ, Sinan Öğüt, Emir Dolu, Arif Uysal, Şenol Şöför (Dk.65 Kaan) İbrahim Köse (Dk.54 İsrael), Sertan Kurukafa (Dk.60 Yunus) Moses, Yakubu Malik

Goller: Turgut Kaçar (Dk.37) Ümit Genç (Dk.60) Dumlupınar, İbrahim Köse (Dk.4), Sertan Kurukafa (Dk.7) Gençler Birliği

Kırmızı kartlar: Moses (Dk.45), Malik (Dk.61) Gençler Birliği    

 

Mağusa Dr Fazıl Küçük Stadında oynanan 8.haftanın önemli karşılaşmasında maçı izlemeye gelenler 4 gol 2 penaltı ve 2 kırmızı kart izledi. Maçın daha 7.dakikasında 2-0 öne geçen Gençler Birliği 27.dakikada kazandığı penaltıyı gole çeviremeyip ilerleyen dakikalarda 2 kırmızı kart görerek sahada 9 kişi kalınca Dumlupınar beraberliği yakaladığı maçta eline geçen fırsatı değerlendiremedi ve mücadele 2-2 berabere sonuçlandı.

Dk.4:Gençler Birliği atağında sol kanattan savunmadan kaptığı top ile ceza sahasına girer girmez İbrahim Köse’nin mükemmel şutu ağlarlar ile buluştu ve Gençler Birliği deplasmanda 1-0 öne geçti.

Dk.7:İbrahim Köse sol kanattan arka direğe ortaladı Sertan’da vole vurdu yerden seken top ağlarla buluştu skor deplasmanda Gençler Birliği lehine 0-2 oldu.


Dk.27:Ümit’in el ile müdahalesinde hakem penaltı noktasını gösterdi. Arif Uysal kazanılan penaltıyı üst direğe nişanladı ve Gençler Birliği mutlak bir golden oldu.

Dk.33:Kenan Özer’in ara pasında sol çaprazda top ile buluşan Turgut vuruşunda kaleci Ali Aydemir kurtardı.

Dk.37:Sağ kanattan Kenan orta yaptı top Malik’in eline çarptı. Hakem Serkan Durmaz bir kez daha  penaltı noktasını gösterdi. Kenan’ın vuruşunda kaleci Ali Aydemir kurtardı dönen topta yaşanan karambolde Turgut topu ağlara gönderdi ve skor 1-2 oldu.

Dk. 44 orta alanda yaşanan Dumlupınar atağında Moses rakibini faulle durdurunca çift sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı ve Gençler Birliği sahada 10 kişi kaldı.


Dk.60:Sağ kanattan kullanılan kornerde Erdoğ kafayı vurdu kaleye yönelen topta Ümit röveşata vuruş ile yakın mesafeden topu ağlara gönderdi ve skora eşitlik geldi. 2-2

Golden hemen sonra 61. Dakikada bu kez orta alandan topla çıkan Gençler Birliği oyuncusu Yakubu Malik arkadan Kenan’ın darbesi ile yerde kaldı. Bu pozisyonda Yakubu Malik rakibine tepki verince kırmızı kartla o da oyun dışı kaldı ve Gençler Birliği sahada 9 kişi kaldı.

Dk.87:Sağ kanattan gelen ortaya Fofona arka direkte boş pozisyonda kafayı vurdu fakat top üstten dışarı çıktı.

Son yarım saatlik sürede tek kale oynayan Dumlupınar 9 kişi ile mücadele eden Gençler Birliği savunmasını aşamadı ve karşılaşma 2-2 beraberlikle sonuçlandı.


banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75