banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Forest Karşıyaka Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

İskele, Dörtyol’u Düz Geçti..! (1-4)
banner98

Yer: Dörtyol Stadı

Hakemler: Serhan Şimşek, Mehmet Ekşici, Necmi Bulut

Dörtyol: Esad, Ayberk, Ali, Ömer (55.Dk İskender) Olcay, Salih, Volkan (80.Dk Gaffar) Osman, Sergen, Selkan (46.Dk Melih) Hakan (46.Dk Ahmet)

Gençler Birliği: Çağatay, Ertan, Sertan (88.Dk Bülent) Emre, Berhan, Seyhan, Ahmet (75.Dk Mete) Sinan, M.Ali (57.Dk Kadir) Erkan, Serkan

Goller: 89.Dk Ayberk(P) (Dörtyol) 16-34.Dk Ertan, 19.Dk Ahmet, 85.Dk Berhan (G.Birliği)

16. Dk da Konuk Gençlerbirliği’nin kaptanı Ertan sol köşeden kullandığı korner atışını güzel ve falsolu arka direğe kullandı ve direğe vuran top ağlara gitti 1-0

19. Dk da konuk takım Gençlerbirliği hızlı bir atak geliştirdi ve sağ taraftan gelen topu Sertan röveşata vurarak topu Ahmet Kara’ya gönderdi Ahmet ise altı pas çizgisi üzerinde sert ve gelişine düzgün vurdu ve konuk Gençlerbirliği’ni 2-0 öne geçirdi.

33. Dk da Gençlerbirliği’nden Emre Özsin sağ çizgiye inip ortaladı, penaltı noktası üzerinde bulunan kaptan Ertan topa güzel vurdu ve top kalecinin yanından ağlara gitti ve fark 3’e çıktı 3-0

85. Dk konuk takımdan Berhan kaleci ile karsı karsıya kaldı, kaleciyi de çalımladıktan sonra araya defans girdi ama Berhan’ı durduramadı ve şık hareketlerle topu ağlara gönderen Berhan takımını 4-0 öne geçirdi.

87. Dk da Gençlerbirliği’nden Seyhan ceza sahası içinde topa el ile müdahale edince maçın hakemi Serhan Şimşek penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Ayberk şık bir vuruş yaptı ve skoru 4-1 e getirdi.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca bu önemli karşılaşmada 3 puanı alan taraf konuk Gençlerbirliği oldu.

HABER VE FOTOLAR: MAHMUT ODACI

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75