banner108
Öne Çıkanlar Babutsalar sahaya iniyor..! kktc spor Serbest transferde son gün B Lisans Kursu 13 Haziranda..! Raif
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

İSKELE BELEDİYESİ 10. PLAJ HENTBOL TURNUVASI BAŞLADI..!
banner98

  




        Hentbol Federasyonu tarafından düzenlenen İskele Belediyesi’nin sponsorluğunda gerçekleştirilen plaj hentbol turnuvası bugün oynanan maçlarla başladı.


İskele Belediyesi Halk Plajı’nda (Makenzi) 20-21 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilen ikinci plaj hentbol turnuvasına büyük bayan, büyük erkek, yıldız kız, yıldız erkek olmak üzere dört kategoride oynanıyor.

Turnuvaya büyük bayanlarda 6, büyük erkeklerde 8, yıldız kızlarda 9, yıldız erkeklerde de 3 takım olmak üzere 4 kategoride, toplam 26 takımla, 200’a aşkın sporcu lig maçlarında mücadele ediyor.


Turnuvaya katılan takımların güç dengelerinin birbirlerine yakın olması maçlar çekişmeli ve kaliteli geçiyor. Turnuvada ilk gün 24, ikinci gün 13 maç olmak üzere toplam 37 maç oynanacak. Lig maçlarının ardından yarı final ve final maçları ile birlikte turnuva tamamlanacak.


Hentbol Federasyonunun düzenlediği, İskele Belediyesinin sponsorluğunda gerçekleştirilen plaj Hentbol turnuvasına yarın sabah saat 09:00 da lig maçları ile başlayacak ve başarılı olan takımlar yarı finale yükselecek. İskele Belediyesi Plaj Hentbol turnuvasında sabah lig maçlarından geri kalan maçlar oynanacak ve hemen ardından yarı final ve final müsabakaları bugün öğleden sonra oynanacak maçlardan sonra kategorilerinde şampiyonlar belli olacak.


Final maçlarının ardından kategorilerinde şampiyon olan takımlara, sponsor olan firmalar ve katkı koyanlara düzenlenecek ödül töreninde ödüller yetkililer tarafından verilecek.  

Akyön ‘Herşey Hentbol İçin’

Eğlencenin tam gaz devam edeceği 2 günlük turnuva için Federasyon Başkanı Akyön ‘ Bu yıl Beach Hentbol turnuvalarına Esentepe de başladık ve bu yıl onuncusunu düzenlenen İskele Belediyesi Makenzi Halk Plajı turnuvasına Yıldız Bayanlar, Yıldız Erkekler, Büyük Bayanlar ve Büyük Erkekler olarak 26 takımı ve 200 hentbola gönül vermiş sporcu katılmıştır.Bu sene değişiklik yaparak 2 gün sürecek olan turnuvayı Dance Fm ve Enerji Fm den canlı yayınlıyoruz. Federasyon olarak Hentbol için ellerimizden geleni yapmaya devam edeceğiz ve Hentbol bir tutkudur bu seneki ligler için sloganımız o yüzden #Herşeyhentboliçin” diyoruz.’

Akyön ayrıca turnuva için sponsor olan Digitürk, Gürpınar Su, girne Özgürada Lions Klubü, Dance Fm, Enerji Fm ve İskele Belediyesine koymuş oldukları katkıdan dolayı teşekkürlerini iletti.

 

 

 

 

 

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75