banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Girne Tatar Binatlı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Heyecan dorukta..!
banner98

 




21 KASIM CUMARTESİ MAÇLARI

BU MAÇA GİDİLİR! (DEĞİRMENLİK-B.BAĞCIL)

Haftanın zorlu maçları arasında gösterilen Değirmenlik-B.Bağcıl karşılaşması, Değirmenlik Sadık Cemil Stadı’nda oynanacak. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Cihangir’i devirerek ligin flaş ekibi olan Değirmenlik, geçtiğimiz haftanın yaralı ekibi Bağcıl’ı ağırlayacak. İki takımın da 3 puan için çıkacağı karşılaşmayı İhsan Payas yönetecek.

HİSARDA ZOR RANDEVU! (TÜRK GÜCÜ-LEFKE)

Haftanın bir diğer nefes kesecek maçı ise Mağusa’da oynanacak. Geçtiğimiz hafta Girne deplasmanından eli boş dönen Türk Gücü ile Mormenekşe’yi adeta bozguna uğratan Lefke’nin karşılaşması Mağusa Canbulat Stadı’nda oynanacak. Seyir zevki yüksek olması beklenen ve iki takımın da puan kaybetmek istemediği karşılaşmayı ise Kerem Eran yönetecek.

GÖZLER BAŞKENT’TE! (GAÜ ÇETİNKAYA-DOĞAN TÜRK BİRLİĞİ)

Zirve mücadelesi veren iki takımın mücadelesi Lefkoşa Atatürk Stadı’nda oynanacak. Geçtiğimiz hafta bire bir rakipleri Küçük Kaymaklı ve Mağusa Türk Gücü karşısında galip gelmeyi beceren iki ekip, bu hafta kozlarını başkentte paylaşacak. İki takımın da bu önemli maç öncesi eksikleri bulunurken, bol gollü geçmesi beklenen maçı Fehim Dayı yönetecek.

GİRNE’DE KRİTİK MAÇ! (TÜRK OCAĞI LİMASOL-KÜÇÜK KAYMAKLI)

Ligde puan sıralamasında iyi bir konumda yer almayan iki ekibin mücadelesi Girne 20 Temmuz Stadı’nda oynanacak. Geçtiğimiz hafta ligde ilk kez galip gelerek şeytanın bacağını kıran Maunacılar, ligde dengesiz bir grafik çizen Küçük Kaymaklı’yı ağırlayacak. İki ekibin de üç puan için çıkacağı bu zorlu maçı Osman Özpaşa yönetecek.

22 KASIM PAZAR MAÇLARI

BİRİ FORMDA, DİĞERİ DÜŞÜŞTE! (BİNATLI-CİHANGİR)

Pazar günü oynanacak olan önemli karşılaşmalar arasında gösterilen Binatlı-Cihangir karşılaşması Güzelyurt Zafer Stadı’nda oynanacak. Ligde yenilgi yüzü görmeyen tek takım olan karıncalar, ligde dengesiz bir grafik çizen Mesarya ekibi Cihangir’i ağırlayacak. Karşılaşmanın mutlak favorisi Binatlı olsa da, Cihangir de acilen 3 puan peşinde. Zorlu mücadeleyi tecrübeli hakem Serkan Durmaz yönetecek.

YARALARIN SARILMA MAÇI! (MORMENEKŞE-YENİCAMİ)

Pazar gününün bir diğer maçı ise Mağusa’da Mormenekşe ile Yenicami arasında oynanacak. Ligde zor günler yaşayan Mormenekşe, dengesiz puan kayıpları yaşayan Yenicami’yi konuk edecek. Karşılaşmaya mutlak puan parolası ile çıkacak olan Mormenekşe ile Yenicami’nin mücadelesini Serhan Şimşek yönetecek ve karşılaşma Mağusa Dr.Fazıl Küçük Stadı’nda oynanacak.

BÖLGE DERBİSİ KİMİN OLACAK? (L.GENÇLERBİRLİĞİ-YENİBOĞAZİÇİ)         

Günün bir diğer önemli maçı ise ligin formda ekibi Gençlerbirliği ile 2 haftadır puan alamayan Yeni Boğaziçi arasında oynanacak. Karşılaşmanın bölge maçı olması heyecanı daha da artırırken, iki takımın da hedefinin 3 puan olması maçın heyecanlı geçeceğine işaret ediyor. Bu zor karşılaşmayı Mehmet Malek yönetecek ve karşılaşma İskele Cumhuriyet Stadı’nda oynanacak.

HABER : NECMİ USAL

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75