banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Girne Binatlı YDÜ Yalova Bitirdi.. (31)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Hedefleri Süper Ligte Kalmak..!
banner98

 




Ertaç Taşkıran yaptığı açıklamada “Kötü başladık ama güzel bitecek”

Devre arasında 7 kişi ile yeni bir oluşuma giren Ozanköy kulübü, ilk günlerde takım olamadık. Son haftalarda takım olarak iyi bir duruma geldik ve herkes bir birine alıştı. Bireysel performanslarda iyi sonuçlar almaya başladık. Önümüzde 6 maç var ve 6 maçın maximum kaç tanesini alabilirsek önce play-out sonra süper ligde kalmak için elimizden geleni yapacağız.

Süper ligde kalacağımıza inanıyorum çünkü herkes düşüşteyken biz güzel sonuçlar almaya başladık ve bu hafta zorlu bir maçımız var. Cihangir ile kendi sahamızda oynuyoruz ve 3 puanla kapatıp en son sıradan kurtulmayı düşünüyoruz. Kötü başladık ama güzel bitecek.

Zihni Temelci ise yaptığı açıklamada ”Süper ligde kalacağımıza inanıyorum”

İlk başta kötü sonuçlar alarak başladık ama hiç bir zaman pes etmedik ve birlikte yine yükselişe geçtik. Süper ligde kalacağımıza inanıyorum ve hafta sonu Cihangir ile zorlu bir maçımız var. Bu maçtan 3 puan çıkarmak istiyoruz ancak zorlu bir maç olacak. Amacımız kalan haftalarda en çok puanı toplayarak ligde kalmak.

Haber : SILAY TAŞKAN

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75