banner108
Öne Çıkanlar Fen Lisesi ve NKL Lisesi Cimnastikte Şampiyon Rallide büyük heyecana geri sayım başladı..! Yıldırım Masterleri Antalyada..! Alnar ilk sıraya yerleşti GG gençlerinden müthiş dönüş!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

‘’Hedefim yukarıya çıkmak’’
banner98

 




Yenicami alt yapısından yetişen ve geçtiğimiz sezon Yenicami A takımında forma giyerek başarılı bir sezon geçiren 1999 doğumlu orta saha oyuncusu Zihni Temelci futbol hayatına Göztepe’de devam ederken, genç oyuncu yeni takımını ve hedeflerini spor servisi ile paylaştı.

‘’Hedefim yukarıya çıkmak’’

Spor servisine görüşlerini aktaran Zihni, ‘’Göztepe takımında çok mutluyum. Burada çok iyi hocalarımla birlikte çok iyi arkadaşlarım var. 4 maçta 12 puan topladık. Hedefimiz takım olarak şampiyonaya gitmek ve bunu başarabiliriz. Lise eğitimime burada devam ediyorum. Artık son sınıf oldum ve kendimi ispatlayıp yukarıya çıkmak istiyorum. Çalışmaya devam edeceğim’’ şeklinde konuştu.


RÖPORTAJ: NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75