banner108
Öne Çıkanlar KKTC SPOR MANŞETLERİ Thierry Henry Sosyal Medya Hesaplarını Kapatıyor.. Galatasaray Derbiye Hazır.. Karayel imzaladı Soyerspor yurda döndü
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Hamitköy sezonu açtı..!
banner98

 



        Başkentin kırmızı siyahlı ekibi Hamitköy, yeni sezona merhaba dedi. Hamitköy dün kendi sahasında yaptığı antrenmanla yeni sezon hazırlıklarına başladı.


         
          Antrenmanda Başkan Evren Mannaş ve yöneticiler de yer alırken, Teknik Direktör Ahmet Sakallı nezaretindeki Hamitköy, yaklaşık 1 saatlik bir antrenman gerçekleştirdi.




‘’Zirveye oynayan bir Hamitköy yaratacağız’’


Antrenman öncesi spor Servisine görüşlerini aktaran Hamitköy’ün genç Teknik Direktörü Ahmet Sakallı, ‘’Zirveye oynayan bir takım yaratmak istiyoruz. Hedefimiz mücadeleci, koşan ve keyif veren futbolu ile galibiyetler alarak zirve yarışının içerisinde yer almak. 3,4 tecrübeli oyuncumuzun yanına genç oyunculardan yararlanarak koşan bir ekip yaratacağız. Genç oyunculara güvenim tam. Çalışmaları halinde formayı alacaklardır’’ dedi.



Konuşmasına devam eden Sakallı, önümüzdeki haftalarda Türkiye BAL Ligi’nden 3 oyuncu getireceklerini ve oyuncuların performanslarını gördükten sonra da 1 tanesini takım kadrosuna dahil edeceklerini belirtti.



Hamitköy ilk hazırlık maçını 29 Temmuz’da deplasmanda Mağusa Türk Gücü ile oynayacak.



HABER VE FOTOĞRAFLAR: NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75