banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Hakemlerimizin Çanakkale kampı start aldı..!
banner98

 





Kıbrıs Türk Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneği (KTFHGD) ile Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu’nun (MHK) birlikte organize ettiği yeni sezon öncesi hazırlık kampı dün Çanakkale’de başladı.



Sabah 06.00 seferiyle adadan ayrılan kafile saat 07.15’te İstanbul’a varırken, hakemlerimiz daha sonra da uzun bir otobüs ve gemi yolculuğunun ardından Çanakkale’ye vararak 18 Mart Üniversitesi’ne bağlı Dardanos Spor Tesisleri’nde kampa girdi.



Hakemlerimiz kampın ilk gününü antrenmansız geçirirken, saat 18.30’da tesislerde Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda MHK başkanı Sadık Özbilgehan ve Kıbrıs Türk Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneği (KTFHGD) başkanı Niyazi Nizam hakemlere kısa bir konuşma da gerçekleştirdi.



Kampa Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu ile As Başkan Ali Karavezirler'de katılırken Hakemlerimiz bugün günü çift idman ile değerlendirecek.



Nizam; ‘’Amacımız birlik ve beraberliği arttırmak’’

Kampın ilk gününde görüşlerini aktaran Kıbrıs Türk Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneği (KTFHGD) başkanı Niyazi Nizam, ‘’Sabahın erken saatinden beri uzun ve yorucu bir yolculuğun ardından Çanakkale’ye vardık. Özellikle ilk etapta bizim için kamptan daha ötesi birlik ve beraberliği sağlamak. Bu kamp sürecinde birlik ve beraberliğin yanında fiziki gücün de artırılmasına ve yeni kurallar ışığında eğitim çalışmalarımıza yer vereceğiz. Bununla beraber Çanakkale Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneği ile buluşup aramızdaki bağları güçlendireceğiz.



Bu kampın gerçekleştirilmesinde Çanakkale Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneği‘nin büyük katkısı var. Ayrıca Sayın Ahmet Şahin’in TFF’ye ait 2 otobüsü bizim için ayarlaması bizim için tarif edilemez bir mutluluk. 21 Ağustos’a kadar burada en iyi ve verimli bir şekilde kamp yapmak istiyoruz. Hem moral hem motivasyon hem de fiziki olarak en iyi şekilde kampımızı gerçekleştirip lige hazırlanacağız. Kamptaki esas amacımız gencinden tecrübelisine kadar tüm hakemlerimizin birlik ve beraberliğini hat safhaya çıkarmak’’ şeklinde konuştu.


Necmi USAL (KTSYD/Çanakkale)

 

 

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75