banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Karşıyaka Doğan Forest
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Güvenoğlu “Hedefimiz Süper lig’’
banner98
 



        Güvenoğlu, Binatlı Spor Kulübü’nden Yasin Doğan, Yunus Yeşilırmak; Gençlik Gücü Spor Kulübü’nden Hüseyin Küsmeci; Mormenekşe Spor Kulübü’nden Abdullah Atma; Çetinkaya Spor Kulübü’nden Cahit Solkanat, Cihangir Spor Kulübü’nden Umut Göktaş; Türk Ocağı Spor Kulübü’nden Bayram Özgüm, Yenicami Spor Kulübü’nden Cenker Yazar’ı transfer ettiklerini söyledi.

Takım kadrosunun gücünün yeni transferlerle artırıldığını belirten Güvenoğlu, yeni sezonda başarılarıyla adlarını daha çok duyuracaklarını söyledi. Güvenoğlu, takımına ve kadroya güvendiğini ifade etti. 6 Eylül’de hazırlık maçlarına Türk Ocağı Spor Kulübü ile başlayacaklarını belirten Güvenoğlu, bu deneyimin yeni sezon için kendilerine ışık tutacağını söyledi.

Güvenoğlu, Alsancak Yeşilova’nın büyük ve köklü bir takım olduğunu ifade ederek bu yıl Süper Lig’e çıkacaklarına inandığını vurguladı. Kulüp Yönetim Kurulu’nun bütünlük içinde çalıştığını belirten Güvenoğlu, “Gücümüzü, birlikteliğimizden alıyoruz” dedi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75