banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Gürlü, Ameliyat Oldu..!
banner98

Etik Hastanesi (özel bir klinik) Dr. Hüseyin Kalgay tarafından dün gerçekleştirilen ve yaklaşık üç saat (3 saat) süren operasyonda enç ve başarılı futbolcu Ahmet Gürlü’nün dizindeki çapraz bağlardaki yırtıklara müdahale edilerek başarılı bir ameliyat geçirdi. İki hafta sonra fizik tedaviye başlayacak olan genç futbolcu Ahmet Gürlü, sürecin iyi devam etmesi kendisine bağlı olduğunu belirten operasyonu gerçekletiren Dr.Hüseyin Kalgay, güçlü bir adale ve fizik yapısına sahip olan Ahmet Gürlü’nün ameliyatında çapraz bağlarındaki yırtıklara müdahale edildiğini ve çok başarılı geçen operasyon sonunda iyi bir çalışma programı uygulayarak yaklaşık altı ay sonra tekrar sahalara dönebileceğini söyledi. 

banner116
Anahtar Kelimeler:
GürlüAmeliyat Oldu..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75