banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Kazanmak istiyorlar Ralli Şampiyon Melekler Kupası Yeni Erenköy ve Polatpaşanın.. Emre Kaplan Ve Ege Erülkü
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Gözler Mesarya’da..!
banner98
 



16 puanla namağlup olarak zirvede yer alan Mesarya, ligin 7.haftasında 12 puanla 3.sırada yer alan bir diğer namağlup ekip Vadili’yi konuk edecek. Karşılaşma Pazar günü Turunçlu Hasan Bardakko Stadı’nda oynanacak.

Önemli maç öncesi görüşlerini spor servisi ile paylaşan Vadili Kulübü Başkanı Volkan Bilal Emirkanı, ‘’Pazar günü, Mesarya ve Vadili arasında oynanacak maç BTM Kırmızı grubun 2 namağlup takımının karşılaşacağı bir maç. Aynı zamanda 2 bölge takımlarının da karşılaşacağı maçta dostluğun ve iyi olanın kazanmasının ön plana çıkarılması gerektiği bir maç olmasını temenni ederiz.

Bizim bu yılki yönetim yapılanmamızda 28 futbolcunun 25 tanesinin tamamen köylü futbolculardan oluşması ve gelecek yıllara altyapıya önem vererek, kulübün sabit gelirlerini arttırarak daha kalıcı bir yapı oluşturmaktır.

Bu tip maçların herzaman, herkesin dönemlerinde ve dünyanın her yerinde oynandığını, kalıcı olan şeyin centilmenlik ve dostluk olduğunu belirtirken Pazar günkü maça tüm Vadili taraftarlarını maça bekleriz’’ şeklinde konuştu.


HABER : NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75