banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Girne YDÜ Yalova Bitirdi.. (31) Attila Topaloğlu Anıldı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Göksun “Uyum sorununu aşmalıyız’’
banner98

 




           Yeni sezonda ligde sıkıntı yaşamak istemeyen Başkentin yeşil – beyazlı takımında şu an için tek sıkıntı idman yapılacak saha konusu olarak görünüyor. Arenasporkolik  spor servisinin sorularını yanıtlayan Niyazi Göksun hazırlık çerçevesinde üçüncü haftaya başladıklarını söyledi.

Sezon açılışı sonrası üçüncü haftaya girdiklerini belirten Gençlik Gücü antrenörü Niyazi Göksun, idmanlara katılım ve çalışma ortamının kendisini son derece mutlu ettiğini söyledi. Yapılan transferler sonrası uyum sorununu çözmeleri gerektiğine değinen Göksun, Kesinlikle ilk sekiz içinde olmak istediklerini aktardı.

 Gençlik Gücü antrenörü Niyazi Göksun yeni sezonda asansör takım konumunda olmayacaklarını aktardı. Lefkoşa takımlarında olduğu gibi saha sıkıntısını kendilerinin de yaşadığını aktaran genç çalıştırıcı yapılacak olan yurt dışı kampında ise daha iyi ortam bulacaklarına inandığını söyledi. Yoğun tempoda çalıştıklarını belirten Göksun takımın performansından memnun olduğunu ifade etti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75