banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan YDÜ Lefke Kartal
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Göksun, “Puan için gideceğiz”
banner98

 




            K-Pet Süper Ligi’nin ikinci devresine Değirmenlik ile elde ettiği beraberlikle başlayan ve ardından lider Yenicami Ağdelen Kulübü’ne 2-0’lık skorla mağlup olan Gençlik Gücü, 18’inci haftada oynanacak olan Gençler Birliği – Gençlik Gücü karşılaşmasına hazırlanıyor. Gençlik Gücü’nde hedef puan veya puanlar olacak.


Gençler Birliği karşılaşmasının zor olacağının altını çizen Gençlik Gücü Teknik Direktörü Niyazi Göksun, “Her şeyden önce dış sahada oynayacağımız bir karşılaşma. Gençler Birliği koşan ve kaliteli bir takım. Ancak bizim de puana ihtiyacımız var. Gençler Birliği karşısında elde edeceğimiz puan bizim için başarıdır. Puanlara da yok demez, seviniriz” şeklinde konuştu.


Futbolcularından Memnun

2-0’lık skorla mağlup olmalarına rağmen, futbolcularından memnun olan Göksun, “Takım olarak iyi oynadık. Futbolcularımın istekli oyun ve sergiledikleri mücadele memnuniyet vericidir. Oyunda alt kalmadık. Ne vardır ki, lider Yenicami’yi yenmek için sıfır hata ile oynamamız gerekirdi. Biz hata yaptık ve rakibe penaltı pozisyonu verdik” dedi.


Pas ve Dar Alan

Dünkü antrenmanını Atilla Topaloğlu Sahası’nda yapan Gençlik Gücü, paslaşma ve dar alan çalışması yaptı. Debola Daniel Ogun Seye’nin kart cezalısı olduğu yeşil beyazlı takımda Özcan Saygı’nın hastalığı dikkat çekti.

Öte yandan kart cezasını tamamlayan İsmail Soydan ve hastalığı iyileşen Hüseyin Taşçının forma giyebilecek olmaları takım arkadaşlarının moralini yükseltti.

 

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75