banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTG kampa giriyor YDÜ Protokol İmzalandı.. MTG
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Göksun, “Her şey olabilir”
banner98

 





K-Pet 1’inci Ligi’nin ilk 22 haftasını Lider Dumlupınar’ın ardından ikinci sırada tamamlayan Gençlik Gücü, 23’üncü haftada Göçmenköy’e konuk olacak. Lefkoşa Derbisi karşılaşması öncesi konuşan Gençlik Gücü Teknik Direktörü Niyazi Göksun, “Kazanmalıyız” dedi.

Göçmenköy ile oynayacakları Lefkoşa Derbisi karşılaşmasını için “Zor bir karşılaşma olacak” diyen Göksun, sakatlığı devam eden Hakan Altın dışında başka sakat veya kart cezalısı futbolcuları olmadığını, bu karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını söyledi.

Her derbi karşılaşmasının olduğu gibi Göçmenköy ile Gençlik Gücü arasında oynanacak olan Lefkoşa Derbisi karşılaşmasının da üç olasılıklı bir karşılaşma olacağını belirten Gençlik Gücü Teknik Direktörü Niyazi Göksun, “Derbi karşılaşmalarında her şey olabilir. Ancak ben centilmence bir mücadelenin sergilendiği güzel bir karşılaşma olacağından eminim. Tabi ki, kazanan tarafın biz olmamızı da istiyorum. Çünkü Göçmenköy karşısında elde edeceğimiz üç puan ile lider Dumlupınar’ı yakın takip etmeyi sürdürecek ve onları puan kaybetmeye zorlayacağız” şeklinde konuştu.

Göçmenköy – Gençlik Gücü karşılaşması 9 Nisan 2016, Cumartesi günü saat 15.30’da Göçmenköy Stadı’nda oynanacak.

Karşılaşmanın orta hakemliğini Ali Özer, yardımcılıklarını ise Özal Çağlayan ve Sonay Dericioğlu yapacak.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75