banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ Doğan Cihangir
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Göksun, “Henüz yolun başındayız”
banner98





Başkent Lefkoşa’nın yeşil beyazlı takımı Gençlik Gücü, 2017-2018 Futbol Sezonu öncesi ikinci hazırlık karşılaşmasında rakibi Yalova’yı 3-2 mağlup etti. Fikri Karayel Stadı’nda oynanan karşılaşmada Gençlik Gücü’nün gollerini Debola, Cisee ve Owossu kaydetti.

2017-18 Futbol Sezonu için henüz yolun başında olduklarına ve hazırlık karşılaşmalarında alınan sonuçların önemli olmadığına dikkat çeken Gençlik Gücü Teknik Direktörü Niyazi Göksun, sezona kadar beş hazırlık karşılaşması yapacaklarını söyledi. “İyi yoldayız” diyen Göksun, “Futbolcularımız iyi çalışıyor. Henüz takım tam yerine oturmuş değil. Eksikliklerimizi görüp, bunları gidermeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu.


Yabancı futbolcu belirleme çalışmalarının devam ettiğine de işaret eden Niyazi Göksun, “Genelde tüm oyuncularımdan memnunum. Denemekte olduğumuz yabancı futbolculardan da memnunuz. Ancak en kısa sürede yabancı futbolcularımızın kimler olacağını da belirlemek durumundayız” dedi.

Gençlik Gücü takımı üçüncü hazırlık karşılaşmasını yarın (12 Ağustos, Cumartesi) Mağusa Türk Gücü ile Mağusa’da yapacak. Dr. Fazıl Küçük Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma saat 17:30’da başlayacak. Yeşil beyazlı takım ilk hazırlık karşılaşmasında GAÜ Çetinkaya ile 1-1 berabere kalmıştı.

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75