banner108
Öne Çıkanlar Girne DAÜ basın toplantısı yapıldı arenasporkolik Yalova Bitirdi.. (31) Attila Topaloğlu Anıldı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Göksun, “Futbolcularıma Güveniyorum”
banner98




Başkentin K-Pet 1’inci Ligi temsilcisi Gençlik Gücü üçüncü haftada, ilk iki haftayı galibiyetle geçen Dumlupınar’ı konuk edecek.  Haftaya dört antrenman ile hazırlanacak olan yeşil beyazlı ekip, üçüncü antrenmanını dün gerçekleştirdi. Antrenmanda konuşan Gençlik Gücü Teknik Direktörü Niyazi Göksun, “Futbolcularıma güveniyorum” dedi.

 

İlk hafta Esentepe karşılaşmasında iyi oynamalarına rağmen galip gelemediklerini, ikinci haftada ise Baf Ülkü Yurdu karşılaşmasında kötü oynadıklarını ve kazanamadıklarını belirten Gençlik Gücü Teknik Direktörü Niyazi Göksun, ilk iki haftayı 6 puanla geçip, sezona iyi başlayabilme şansını kaybettiklerini söyledi.

 

“Baf Ülkü Yurdu karşılaşmasını geride bıraktık” diyen Göksun, üçüncü haftada kendilerinin aksine ilk iki haftayı 6 puan ile geçerek iyi bir başlangıç yapan Dumlupınar ile karşılaşacaklarına dikkat çekti.

Göksun, “Bugün sadece Dumlupınar karşılaşmasını düşünüyoruz. Sezon öncesi yatıkları transferlerle zirveye oynayacaklarını gösterdiler. Kaliteli bir kadroları var. Ancak bizim futbolcularımız da kalitelidir. Dumlupınar karşında iyi bir skor elde etmek istiyoruz. Saha ve seyirci avantajımızı kullanmak istiyoruz. Gücümüz olduğunu ve başarabileceğimizi düşünüyorum. Futbolcularıma güveniyorum” şeklinde konuştu.

 

Neşeli Antrenman

Atilla Topaloğlu Sahası’nda saat 17:00’de başlayan antrenman neşeli bir atmosferde gerçekleşti. Sakatlığı devam eden Hakan Altın’ın antrenmana katılması, takımın moralini yükseltti.

 

Gençlik Gücü, 10 Ekim 2015, Pazar günü Atatürk Stadı’nda oynanacak Dumlupınar karşılaşması öncesi son antrenmanını 9 Ekim 2015, Cuma günü yapacak.

 

 

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75