banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan Girne Tatar
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Göçmenköy'de, Dünya Yıldızı İçin İmza Şöleni..!
banner98

AKSA Süper Lig ekiplerinden Göçmenköy'de Sponsor Nicosia Group direktörü Abdullah Yusuf vasıtası ile anlaşmaya vardığı Beninli yıldız Stephane Sessegnon için bugün Göçmenköy'de görkemli bir imza töreni düzenliyor.

Futbol kariyerinde Paris Saint-Germain, Sunderland, Le Mans, West Bromwich ve Türkiyede Gençler Birliği kulüplerinde formasını giyen Sessegnon için Göçmenköy KKTC'de bir ilki yaparak ilk kez bir oyuncuya Taraftar ve Basın önünde Görkemli bir imza töreni gerçekleştirecek. İmza töreni Göçmenköy'de saat 19.30'da Arslan Bıçaklı Halı Sahası'nda yapılacak ve 37 yaşındaki hücum oyuncusu resmen Göçmenköy'lü olacak.İmza törenine yıldız oyuncunun menejeri Tekin Birinci'de katılacak. 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75