banner108
Öne Çıkanlar Babutsalar sahaya iniyor..! Serbest transferde son gün GMTMK B Lisans Kursu 13 Haziranda..! Şampiyon Geçitkale
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

GHE,Borga’yı disipline verdi..!
banner98

 


        Sezonun ilk yarısını K-Pet Süper Lig ekiplerinden Değirmenlik'de geçiren Borga Cambaz transferinde ilginç olaylar yaşandı. Değirmenliğin geri dönüşü vermesinin ardından Borga'nın kiralığı için Göçmenköy ile anlaşan Girne Halk Evi, bu oyuncu’nun transferi için Göçmenköy’ 5 Bin TL ödeme yaptı. Girne Halk Evi cephesinin iddia ettiğine göre anlaştığı ve 2-3 antrenmana çıkardığı Borga, daha sonra transferin son günü çocuğu olmasının ardından futbolu bırakma kararı aldı. Göçmenköy ve GHE cepheleri oyuncuyu uzlaşmaya çağırsa da Borga gelip imzayı atmadı. Bu gelişmelerden sonra GHE, Göçmenköy’e verdiği 5 Bin TL’yi geri istedi ancak iki kulübün uzlaşma çabaları sonuç vermedi. Bunun sonucunda GHE tarafı Borga'yı disiplin kuruluna şikayet etti. Bu konunun akıbetinin ne olacağı ise merak ediliyor.

 

HABER: MUAMMER ŞENBAYRAK

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75