banner108
Öne Çıkanlar Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı.. Doğan güle oynaya..! (4-0) Doğan Soyer Hacıganimler PlayOffta..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

GHE, İskele’yi Akrep’le Zehirledi..! (0-2)
banner98

Yer: İskele Cumhuriyet Stadı

Hakemler: Kerem Eran, Emre Çevikdal, Yusuf Bakar, Emre Öztaşlı

Larnaka Gençlerbirliği: Çağatay, Sinan, Ertan, Neval, Ahmet Kara, Mehmet Ali (45.Dk B.Tur)Berhan, Emre, Serkan(79.Dk E.Murat)Çağkan(43.Dk Deniz)Bülent

Girne Halk Evi: Athos, Çağdaş, M.Çiçekli, Ulaş, Salih, Yunus Emre, A.Saygı(53.Dk Samet)Esin(85.Dk Muhammed)Hamis, Yiğit Can(65.Dk Saydam)Aksel

Goller: 76’Samet Akrep, 82’Aksel Kaptanoğlu (GHE)

Birinci Ligde haftanın zorlu mücadelesinde 32 puanlı Gençler Birliği ile 31 puanlı Girne Halk Evi kozlarını İskele’de paylaştı. Çok zorlu geçen karşılaşmayı konuk ekip GHE, ikinci devrede bulduğu gollerle 2-0 kazanarak çok önemli bir üç puanın sahibi oldu. Girne Halk Evi’ne galibiyeti getiren golleri 76.dakikada Samet Akrep, 82.dakikada ise Aksel Kaptanoğlu kaydetti.

Karşılaşmanın genelinde çekişmeli bir ortalan mücadelesi yer alırken ilk devrede ev sahibi ekip Emre ile önemli bir pozisyon yakalarken kaleci Athos başarılı bir kurtarış yaptı.

İkinci devrede ev sahibi ekip daha etkili bir oyun ortaya koyarken 73. Dakikada Bülent’in mükemmel kafa vuruşunu kaleci Athos müthiş bir şekilde kurtarırken kırmızı beyazlı ekibi adeta ateşledi ve oyuna yeni giren Samet savunmadan seken topu 76.dakikada ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

82. dakikada savunmada riskli bir hareket yapan Sinan’a yapılan faula orta hakem Kerem Eran devam kararı verince Aksel GHE’nin deplasmanda 2-0 kazandığını ilan eden golü ağlara gönderdi.

90.dakikada Aksel düdükten sonra topa vurduğu için çift sarıdan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

HABER VE FOTOĞRAFLAR: NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75