banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Ve Remzi Yarın İmzayı atıyor..! Mağusa Masterleri Karşıyaka Attıkça Coştu.. (62) Umut Düzdaban İstifa Etti.. Genel Kurul Kararı Alındı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

GG, “Sezon Sorunsuz Olsun”
banner98

 




           Gençlik Gücü Türk Spor Kulübü, Kulüp Başkanı Suma Zafer Choudhry başkanlığında dün Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu’nu ziyaret etti. Gençlik Gücü Genel Sekreteri Erol Ataöğün ve Teknik Direktör Niyazi Göksun’un da hazır bulundukları ziyaret saat 15.00’de gerçekleşti. Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu’na yeni sezon öncesi başarı dileyen Gençlik Gücü Kulüp Başkanı Suma Zafer Choudhry, “Yeni sezon kavgasız, gürültüsüz ve her şeyden önce sorunsuz olsun” dileğinde bulundu. “Sezonun sorunsuz olmasını bizden de çok Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu da istiyor” diyen Choudhry, “Bizler sorun yaşamamak için çekincelerimizi ortaya koyup, nasıl davranmamız konusunda Sayın Sertoğlu’nun görüşlerini aldık. Yararlı bir görüşme oldu” şeklinde konuştu.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75