banner108
Öne Çıkanlar Kadınlarda Arucad Anka Şampiyon.. Buse Savaşan İspanyada Birincilik Kürsüsünde.. Mustafa Sütcüye Teşekkür Plaketi.. BTM Finali 1.Lige 3.Takımı Belirleyecek.. Karşıyakada İstifa..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

GG kampı tamamlıyor..!
banner98






           Geçtiğimiz sezon ait olduğu Süper Lige geri dönen başkentin yeşil beyazlı ekibi Gençlik Gücü, yarın sabah son idmanını yapıp adaya dönecek. 26 Ağustos tarihinden beridir Kartepe’de yeni sezona hazırlanan yeşil beyazlılar, yarın sabah da antrenman gerçekleştirip gece uçağı ile Kıbrıs’a dönecek.


Gençlik Gücü’nde alt yapıdan A takıma kazandırılan genç oyuncular gösterdikleri performansla ilgi odağı olmayı başardı. Günde çift idman yapan GG’ de takımı uzun bir dönem sürükleyecek genç oyuncular yetişmeye devam ediyor.


Gençler dikkat çekiyor

Alt yapıdan yetişen birçok genç futbolcu antrenmanlarda gösterdikleri başarılı performansla teknik heyet tarafından büyük beğeni topluyor.

Orta sahada Orhan Çokbekler, Mahmut Yumuşak ve Burak Ateş, kanatlarda Tayfun Doğan ile Aptullah Çapan, golcü isim Akın Yıldırım ve Vadili’den transfer edilen Ceyhun Özalkın adeta göz dolduruyor.


Genç oyuncular gösterdikleri başarılı performansla teknik heyet tarafından büyük beğeni topluyor. Son 3,4 yıldır takımın değişmez ismi olan Orhan’ın yanında Mahmut’un da başarılı performans göstererek takıma ısınmaya başlaması yüzleri güldürüyor.


Orhan ve Mahmut’un yanı sıra A takıma yükselen ve bu sezon Kartepe Kampı’na getirilen 1999 doğumlu orta saha oyuncusu Burak Ateş de gelecek adına umut veriyor. Alt yapıdan yetişen bir diğer isim ise forvet oynayan 19 yaşındaki Akın Yıldırım. Son 2 sezondur A takımla çalışan ve zaman zaman da forma şansı bulan genç golcü kamptaki hırslı çalışmalarıyla dikkat çekiyor. Akın geçtiğimiz sezon A2 Ligi’nde 18 gol atmıştı.


Arena Spor Kolik’in geçtiğimiz hafta haberinde yer verdiği genç kanat oyuncusu Tayfun Doğan’ın yanı sıra alt yapıdan yetişen Aptullah Çapan ve bu sezon Vadili’den takıma transfer edilen Ceyhun Özalkın da kampta çok iyi çalışıyor ve bu sezon takıma katkı sağlama yönünde sinyaller veriyor.


Kamp yarın sona eriyor

26 Ağustos Pazartesi günü Kartepe’de kampa giren yeşil beyazlılar yarın sabah son idmanını gerçekleştirecek ve akşam saatlerinde adaya dönecek. Teknik direktör Niyazi Göksun, çok verimli bir kamp geçirdiklerini, birlik ve beraberliği artırdıklarını ve hem fiziksel olarak hem de fizyolojik olarak lige hazırlandıklarını belirtti.


HABER: NECMİ USAL

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75