banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Ve Remzi Yarın İmzayı atıyor..! Mağusa Masterleri Karşıyaka Attıkça Coştu.. (62) Umut Düzdaban İstifa Etti.. Genel Kurul Kararı Alındı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

GG, İskele’ye patladı..! (2-0)
banner98

 






Yer: Lefkoşa Şehit Hüseyin Ruso Stadı

Hakemler: Hakan Muhtaroğlu, Emre Çevikdal, Cem Öksüzoğulları, Osman Küçük

Gençlik Gücü: Çağatay, Özcan (25’Erdoğan), Derviş, Hüseyin, Addo, Raif (dk 84 Gökhan), Ali, İsmail, Uğur, Debola, Zeeb (46’Orhan)

Gençler Birliği: Raif, Emir, Sinan, Mehmet Ali (63’İbrahim Köse), Barış (36’Ahmet Orun), Malik, Şenol, Arif, Kaan, Mosses (46’Ammanuel), Mehmet Erol

Goller: 26’Ali Akbulut, 70’Raif Selden (Gençlik Gücü)

Sarı Kartlar: 29’ErdoğanEmiroğulları, 40’Debola(Gençlik Gücü), 16’Barış Dağ, 27’Mehmet Ali Aylanç, 60’Mehmet Erol, 88’Sinan Öğüt(Gençler Birliği)

Kırmızı Kart: 75’Uğur Paşa(Gençlik Gücü)



 

İlk iki haftayı gol atmadan geçen Gençlik Gücü, karşılaşmaya lider olarak başlayan Gençler Birliği karşısında hem özlediği golü buldu, hem de K-Pet Süper Lig’deki ilk galibiyetini elde edip hanesine üç puan yazdırdı

 

Önemli Dakikalar

21’ : Gençlerbirliği’nden Emir’in kullandığı serbest atışta Sinan’ın kafa vuruşunu kaleci Çağatay kornere çeldi.

26’ : Gençlik Gücü öne geçti. Bu dakikada soldan Derviş’in ortasında Barış’tan seken topa Ali süper bir vuruş yaparak topu filelere gönderdi ve Gençlik Gücü 1-0 öne geçti.


33’ : Gençlik Gücü’nde Addo’nun kullandığı serbest vuruşta top az farkla dışarıya gitti.

41’ : Ani gelişen Gençlerbirliği atağında atılan uzun topta Arif, Erdoğan’ndan kurtuldu vuruşunda Çağatay mutlak bir golü önledi.

42’ : Gelişen Gençlik Gücü atağında Raif Selden’in sert vuruşunu Gençlerbirliği kaptanı Emir, çizgi üzerinden çıkardı.


51’ : Şenol’un pasında Ammanuel’in vuruşu az farkla dışarıya gitti.

70’ : Fark 2’ye çıktı. Debola ile verkaça giren Raif Selden kaleyi karşıdan gören bir yerden ve 18 üzerinden sert ve düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi, Gençlik Gücü:2 – Gençler Birliği:0.

 

76’ncı dakikada, rakibe yaptığı hareket sonrasında kırmızı kart gören Uğur Sönmez oyun dışına alınınca, ev sahibi Gençlik Gücü geriye kalan dakikalarda 10 kişi ile mücadele etmek durumunda kaldı.

83’ : Gençlerbirliği atağında İbrahim’in sağdan pasında Ammanuel altı pasta düşürüldü, orta hakem Hakan Muhtaroğlu devam kararı verdi.


Karşılaşmayı 2-0 kazanan Gençlik Gücü puanlarını 4’e yükseltirken; konuk takım Gençler Birliği ise 6 puanda kalarak liderliği kaptırdı.

 

HABER VE FOTOĞRAFLAR : NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75