banner108
Öne Çıkanlar Mağusa Masterleri Karşıyaka Attıkça Coştu.. (62) Ve Remzi Yarın İmzayı atıyor..! Umut Düzdaban İstifa Etti.. Genel Kurul Kararı Alındı.. Futsalın Kraliçesi Polatpaşa
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

GG, galibiyete kilitlendi..!
banner98

 






           K-Pet Süper Lig’de bugün GAÜ Çetinkaya ile karşılaşacak olan Gençlik Gücü, hazırlıklarını önceki gün Atilla Topaloğlu Sahası’nda yapılan antrenman ile tamamladı. Gençlik Gücü bu zorlu karşılaşmaya galibiyet için çıkacak.

Bu sezon geniş bir kadroya sahip olduklarını ve henüz 9’uncu haftada sakatlıkların mazeret gösterilemeyeceğini belirten Gençlik Gücü Türk Spor Kulübü Başkanı Suma Zafer Choudhry, “K-Pet Süper Lig’de her takım güçlüdür ve Gençlik Gücü de her takımı yenecek güçtedir” dedi.

“Kolay rakip var mı?” diye soran Choudhry, “Gerek çok çalışan yönetim kurulu arkadaşlarım, bizlerin yanında olan yeşil beyazlı taraftar ve gerekse haftanın her günü antrenmanlarda ter döken futbolcularımız, bunun karşılığını almalıyız. Bu nedenle rakibin kim olduğu bizler için önemli değildir. GAÜ Çetinkaya yönetici ve camiası ile hiçbir sorunumuz yok, Ancak bugünkü karşılaşmadan galibiyet bekliyoruz. Takımımızın bunu başaracak güçte olduğuna inancımız tamdır” şeklinde konuştu.

 

Galibiyete İhtiyacımız Var

 

GAÜ Çetinkaya karşılaşmasının zor bir maç olduğuna dikkat çeken Gençlik Gücü Teknik Direktörü Niyazi Göksun ise, sıkıntılı haftalar geçirdiklerini ve 3-4 haftadır galip gelemediklerini belirtti. “Galibiyete ihtiyacımız var. En erken zamanda galibiyet elde etmek istiyoruz. İnşallah bunu GAÜ Çetinkaya karşısında elde ederiz” dedi ve ekledi. “En iyi şekilde hazırlandık, en iyi futbolu oynayacağımıza kimsenin kuşkusu olmasın.”

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75