banner108
Öne Çıkanlar KKTC FUTBOL LİGLERİNDE 4.HAFTA TOPLU SONUÇLAR VE PUAN DURUMLARI.. UEFAdan İbrahimovicle İlgili Soruşturma.. kktc spor Hakemler hem gezdi hem eğlendi Hamitköy
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

GG, Dünyaca ünlü masör getirdi..!
banner98




 Başkentin K-Pet 1’nci Lig temsilcisi Gençlik Gücü, dünyaca ünlü Mixed Massage Therapies (MMT) (Kaspar Thomas) KKTC’ye getirdi.

 

Sporun sağlık için yapıldığını belirten Gençlik Gücü Başkanı Suma Zafer Choudhry, “Sporcularımızın sağlığı bizler için önemli. Kazanmak veya kaybetmek sonra gelir. Ancak biz sporcularımızın sağlıklı olmasını ve galibiyet elde etmelerini istiyoruz. Bu nedenle dünyaca ünlü MMT’yi adamıza getirdik ve sporcularımızın hizmetine sunduk” şeklinde konuştu.

 

İngiltere’den getirtilen MMT, İngiltere’de birçok futbol kulübünde, sayısız sakat futbolcuyu bir seansta ilaçsız tedavi etmesi yanında; döğüş sporlarında sakatlanan sporcular ve bel fıtığı sorunu olanları da bir veya iki seansta tedavi etmesi ile dünya çapında üne ulaştı.

 

MMT, adamızda kalacağı bir hafta içerisinde Gençlik Gücü futbolcularının hizmetinde olacak ve yapacağı seanslarla yeni sezona ağrısız sızısız başlamalarına katkıda bulunacak.

 

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75