banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan KKTC SPOR MANŞETLERİ Girne
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

GG, Dörtyol'a Mağlubiyeti Tattırdı..! (0-2)
banner98

Yer: Dörtyol Adem Nural Stadı

Hakemler: Osman Özpaşa, Halil Erdem Canaloğlu, Hakan Gök

Dörtyol: Ahmet, Ayberk, Emre, Selkan, Berkant, Melih (75.Dk Uğur) A.Gürlü (80.Dk Sergen) Olgun, Mustafa, Berat, Ergün (46.Dk Eren)

C.B Gençlik Gücü: Emre, Aşkın, Erin (90.Dk İrfan) Orhan, Ümitcan, Mahmut (53.Dk Muhammet) H.Akkuyu (90.Buğra) H.Kanlı, Hakan (65.Dk A.Saygı)Tayfun, Çağdaş

Goller: 40.Dk Hasan Akkuyu, 90.Dk Buğra (C.H Gençlik Gücü)

Karşılıklı ataklarla başlayan karşılaşmada heyecan oldukça yüksekti. Karşılaşmanın ilk devresinde Gençlik Gücü rakibine oranla daha iyi bir oyun ortaya koyarken önemli pozisyonları da harcayan taraf oldu.

Her iki takımda bulduğu pozisyonları değerlendiremezken 40.dakikada gelişen C.B Gençlik Gücü atağında genç yetenek Hasan Akkuyu sahneye çıktı ve ceza alanı dışından attığı golle takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi ve devre bu skorla sona erdi.

Maçın ikinci devresi yine karşılıklı ataklarla başladı.

62.dakikada şansız bir pozisyonda Gençlik Gücü’nden Mahmut’un kolu kırıldı.

Buldukları pozisyonları değerlendiremeyen her iki takımda skoru değiştiremedi ancak 90+9. dakikada Gençlik Gücü’nde Buğra Barın gelişen atakta kornerde gol bulmak için kalesini boşaltan kaleci Ahmet’in olmadığı Dörtyol kalesine topu orta sahayı geçerkenden göndererek takımını 2-0 öne geçirdi ve maçın sonucunu ilan etti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75