banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG Gedik yeniden görevde
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

GAÜ ÇETİNKAYA, OLDUKÇA UMUTLU..!
banner98
 




Gönyeli Stadyumu’nda gerçekleşen sezon açılışında açıklamada bulunan Vehbi, tüm kulüplere başarılar dilerken, Geçtiğimiz sezon şampiyonluk hedeflerinin olmadığını ancak, şampiyonluğu son maçta kaybettiklerini belirtti. Teknik Direktör Mehmet Ali Özgürgün ise kulüp yönetiminin ortaya koyduğu hedeflere ulaşabilecek bir takım oluşturduklarını ve konan hedefe ulaşmak için çok çalışacaklarını söyledi.

Vehbi, “Geçtiğimiz sezon, bir önceki sezonun bedelini ödedik”

GAÜ Çetinkaya TSK başkanı Doç. Dr. Asım Vehbi, “Geçtiğimiz sezon yeni bir takım kurmuştuk, o nedenle hedefte şampiyonluk yoktu. Ancak iyi çalıştık ve şampiyonluğu son maçta kaybettik. Bu yıl ise tam tersi hem şampiyonluğu hem de CentilmenLig’i istiyoruz. Yeni sezon ile birlikte tüm takımlara başarılar diliyorum. GAÜ Çetinkaya, geçtiğimiz sezon bir önceki sezon yaşananların bedelini ödedi. Yeni sezonda futbolun sahada oynanmasını ve sahada kazanan takımın şampiyon olmasını diliyorum. Bu sezon, tüm kulüplerle diyalog içerisinde olacağız ve özellikle maç önceleri bir araya gelerek paylaşımlarda bulunacağız. Benim takımımıza, oyuncularımıza, teknik ekibimize ve taraftarımıza güvenim sonsuz. Ve bu birlikteliğin de başarıyı getireceğine inanıyorum” dedi.

“Takımımın şampiyon olacak bir takım olduğuna inanıyorum”
Vehbi açıklamasının devamında, yeni sezona yeni teknik ekiple girdiklerini ve bu teknik ekibin takıma bşarı sağlayacağına inandığının altını çizerken, “İstekler doğrultusunda transfer çalışmaları yaparak takımı oluşturmaya çalıştık. Şuanda kaleci arayışımız devam ediyor ve Çağrı Kıral ve Turgut Kaan için de kulüplerinden cevap beklemekteyiz” dedi.

Özgürgün, “Çok Çalışarak, Bize Güvenenleri Yanıltmayacağız”

Yeni sezon için GAÜ Çetinkaya başkan ve yönetimi ile anlaşan başarılı teknik direktörlerinden Mehmet Ali Özgürgün, geçtiğimiz sezon son maçta şampiyonluğu kaçıran GAÜ Çetinkaya’nın, bu sezon şampiyonluğu alacağını inandığını belirterek, “Biz de tüm çalışmalarımızı buna göre yapmaya çalışıyoruz” dedi. Mehmet Ali Özgürgün, takıma on gün boyunca kuvvette dayalı bir idman programı uygulayacaklarını sonrasında taktiksel çalışmalara başlayacaklarını belirterek, ilk hazırlık karşılaşmasını 6 Ağustos’ta, bir başka Süper Lig temsilcisi Türk Ocağı ile yapacaklarını, 15 – 21 Ağustos tarihlerinde de İzmit Kartepe’de kampa girecekleri belirtti. Yabancı futbolcuları Lawal’ın takımla birlikte çalışmalara başladığının altını çizen Mehmetali Özgürgün, Barino Eko’nun önümüzdeki hafta takıma katılacağını, üçüncü yabancı olarak da ileride Esin Sonay’a yardımcı olacak bir forvet oyuncu aradıklarını söyledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75