banner108
Öne Çıkanlar YDÜ arenasporkolik Doğan Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

GAÜ Çetinkaya, kendi ayağına kurşun sıktı..! (1-1)
banner98




 YER: Lefkoşa Atatürk Stadı Stadı.

HAKEMLER: Fehim Dayı-Hakan Gök-Sonay Dericioğlu

GAÜ ÇETİNKAYA: Ali-Çağrı-Tunç-Kadir-Serkan-Sabri (Erkan dk.79)-Tansel-Sercan-Hakan-Barine Eko-David

B.BAĞCIL: Ufuk-Fikri-Stellios-Zihni-Cahit (Mehmet dk.88)-Bilal-Bahri-Muhammet-Dodja-Raif (Kamil dk.90+2)-Joseph (Kaan dk.72)

GOLLER: Dk.79 Kaan(B.Bağcıl)   Dk.89 Tansel(GAÜ Çetinkaya)

 


  20. dakikada gelişen GAÜ Çetinkaya atağında Tansel’in ceza alanının hemen dışından sert vurdu top az farkla yandan dışarı gitti.

  28. dakikadaki GAÜ Çetinkaya atağında Barine Eko’nun sağ taraftan son çizgiye kadar inerek geriye çıkardığı topa David vurdu, top kaleciden döndü. Dönen top önünde bulan Tansel boş pozisyonda  topa düzgün vurmak yerine topukla vurmak isteyince top kaleci Ufuk’ta kaldı.

  34. dakikada Sabri’in B.Bağcıl ceza alanında Barine Eko’ya verdiği topu Barine Eko penaltı noktası üzerinden farklı şekilde dışarı attı.

  68. dakikada Serkan Sağ taraftan rakip ceza alanına girdi. Kale nüne gönderdiği topa Barine Eko bir kez daha vurdu ancak top B.Bağcıl kalecisi Ufuk’un kucağında kaldı.

  72. dakikada Eko sağ taraftan çok iyi bir orta yaptı. Tansel müsait pozisyonda kafa vuruşunu yaptı,  top günün başarılı kalecisi Ufuk’ta kaldı.

  79. dakikada B.Bağcıl öne geçti. Bu dakikada B.Bağcıl GAÜ Çetinkaya ceza alanının hemen dışında Cahit’in düşürülmesiyle serbest vuruş kazandı. Kaan’ın kullandığı vuruşta top kaleci Ali’nin solundan ağlara gitti ve B.Bağcıl deplasmanda 1-0 öne geçti.

  88. dakikada B.Bağcıl ceza alanı içinde Hakan Zihni ile girdiği ikili mücadelede terde kaldı. Hakem bu pozisyonu penaltı olarak değerlendirdi. Kadirin vuruşunda top doğrudan dışarı gidince GAÜ Çetinkaya beraberlik golünden oldu.

  90. dakikada gelişen GAÜ Çetinkaya atağında Tansel 2 rakip oyuncu arasından terden düzgün bir vuruşla kaleci Ufuk’u mağlup edince GAÜ Çetinkaya beraberliği yakaladı. 1-1

  Maç da bu skorla bitince 2 takım da sahadan 1’er puanla ayrılmak zorunda kaldı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75