banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. TürkiyeLetonya Maçına Seyirci Alınacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

GAÜ Çetinkaya, Doğan’ı mağlup etti..!(3-2)
banner98
 





        GAÜ Çetinkaya ile DTB dün piabella sahasında hazırlık maçında karşı karşıya geldiler.



Cemal Sakallı’nın yönettiği karşılaşmanın 4.dk DTB’nin kullandığı köşe atışında topa iyi yükselen DTB’nin yeni transferi Hasan Kanlı kafa ile topu filelere gönderdi ve DTB’ni 1-0 öne geçirdi ve ilk devre bu skorla tamamlandı.



        Çok sıcak bir havada oynanan karşılaşmada iki teknik adamda bol bol oyuncu değişikliğine başvurdu.


2.yarıya golle başlayan taraf GAÜ Çetinkaya oldu ve 48.dk ceza alanı dışından kazanılan serbest vuruşta Ahmet Can güzel bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve skor 1-1 oldu.


53.dk GAÜ Çetinkaya denemeye aldığı Bautjı’nin ceza alanı içinden attığı şutla topu ağlara gönderdi ve skor GAÜ Çetinkaya lehine 2-1 oldu.


61.dk çok ilginç bir gol yaşandı ve DTB defans oyuncusu Ahmet Sönmez, kalecisi Cem’e geri pası verdi ancak kaleci Cem topu kontrol edemedi ve ayağının altından geçen top filelerle buluştu ve skor 3-1 oldu.


73.dk gelişen DTB atağında ceza alanı köşesinden plase bir vuruş yapan Ali Savaşan şık bir gole imza attı ve skor 3-2 oldu. Maçta GAÜ Çetinkaya’nın 3-2 üstünlüğünde son buldu.

Haber ve Fotolar: Necmi Usal

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75