banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTG Geçitkale Hücumu Güçlendirdi.. Mormenekşe Erdoğuş ile Doğacak.. KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Garanti ve Nova galip..!
banner98




Her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası”nda üçüncü hafta da heyecanlı karşılaşmalar ile tamamlandı.  Aykut Z. Müderrisoğlu anısına Türk Bankası tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenen turnuvanın üçüncü hafta beşinci gün maçlarında B grubunda Türkiye Garanti Bankası ve Novabank rakip gelen takımlar oldu.

 

Farklı skorlar

Göçmenköy Halı Sahası’nda yapılan iki karşılaşmada kale ağları toplam 21 kez havalandı. Günün ilk maçında Türkiye Garanti Bankası, Asbank karşısında zorlanmadı ve mücadeleyi 5-1 kazandı. Novabank ile Faisal İslam Bankası arasında oynanan karşılaşmadan gülen taraf 10-5’lik skorla Novabank oldu.

Yarın  2 maç, bayram haftasında turnuvaya ara

Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası’na 21 Eylül Pazartesi günü B grubunda yapılacak iki karşılaşma ile devam edilecek. Turnuvada bayram haftasında ise maç yapılmayacak. Dördüncü hafta maçları 28 Eylül Pazartesi günü başlayacak.

21 Eylül Pazartesi programı şöyle:

Saat 19.00:  Faisal İslam Bankası-Universal Bank

Saat 20.00: Novabank-Türkiye Garanti Bankası

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75