banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ Doğan Yalova
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Gabira'nın takımı darp edildi..!
banner98

 




Konu ile ilgili olarak Hekimoğlu Doğanspor yönetimi şu açıklamayı yaptı:

"Biz maç oynamaya geldik zannettik. Ortalık savaş alanına döndü. Her misafir takımımızı en iyi şartlarda ağırlamamıza karşın yaşanan bu gelişmeler Türk futbol açısından hem çok acı hem de ürkütücüdür.

11 Şubat günü Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta Ardahan Halil Efendi Sentetik Çim sahasında saat 13.00’da oynanan Serhat Ardahan müsabakasında sporcularımız, Serhat Ardahan sporcu, teknik heyeti ve taraftarları tarafından hem müsabaka öncesinde hem de sonrası fiili saldırıya uğramıştır. Maç öncesi ısınmaya çıkan futbolcularımız, Serhat Ardahanspor teknik heyeti ve futbolcuları tarafından darp edildi. Müsabakanın hakemini uyarmamıza rağmen bütün bu gelişmeleri görmemezlikten geldi. Emniyet güçleri darp olayları olduktan sonra olaya müdahale ettiler. Bizlerin ise olayları yatıştırmamıza müsaade etmediler. Müsabaka oynandığı esnada Serhat Ardahanspor taraftarları sahaya kartoplarına sarılı taşlar ve odun parçaları fırlattılar. Karşılaşmanın hakemi bunları da görmemezlikten geldi. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte Serhat Ardahanspor’lu taraftarlar sahaya inerek futbolcularımızı darp ettiler. Liderlik yarışının etkileyen böyle bir mücadelenin futbol dışı olaylarla gölgelenmesi bizleri hayli üzmüştür. Kulüp olarak gerekli yasal işlemlerin başlatılması için resmi yazışmalarımızı yapmış bulunmaktayız." 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75