banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Kartal Forest Mesaryaya tecrübe katacak..! OZANKÖY
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

FLAŞŞŞ..! Polis Soruşturma Başlattı..! Hepsi Sahte Futbolcu..!
banner98

Polis görevlileri Yenicami Kulübü başkan ve yöneticileri ile Yenicami eski başkanı Hüseyin Metinser’den konu ile ilgili bilgi topladı. Muhaceret ve diğer birimlerden toplanan bilgiler ışığında kafile ile ilgili detaylar toplandı.

Polis Basın Subaylığı tarafından yapılan açıklamada kafilenin muhtemelen Türkiye’ye kadar geldiği ve hava yolu şirketinin görevlileri tarafından KKTC’deki temsilci aranarak bu iznin araştırılması istendi. İznin araştırılması ve sahte belge olduğunun anlaşılması sonrasında söz konusu kafilenin KKTC’ye gelmeden havayolu şirketi tarafından taşınmalarının iptal edildiği belirtildi.

Yenicami’den sözde davet alınan isimleri dünya futbol piyasasında büyük bir kayıt merkezi olan Transfermarkt üzerinde gün boyu araştırdık ancak hiçbir ismin kaydına rastlamadık.

Konu üzerinde araştırmalar yapan ARENASPORKOLİK Spor Servisi, olayın büyük bir dolandırıcılık işi olduğu üzerinde duruyor. SPOR SERVİSİMİZİN elde ettiği bilgiler ışığında, KKTC’ye getirilmek istenen kişilerin ellerindeki sözde ön izin belgesinin muhatabının bile olmaması ve kişilerin de futbolcu olmaması nedeniyle bunun bir dolandırıcılık şekli olabileceği olasılığı üzerinde duruldu.

Yenicami’nin adı kullanılarak yazılan davet yazısının altında Yenicami Kulüp Başkanı sıfatıyla yazılan Ali İhsan Üzüm isminin de sahte isim olduğu ve bilinçli şekilde yanlış yazıldığı düşünülüyor.

Yenicami logosu kullanılarak yazılan davet yazısındaki Yenicami Kulüp Başkanı adıyla yeralan Ali İhsan Üzüm ismi ile Yeni Amasyaspor kulüp başkanı Ali İhsan Üzüm’ün isim benzerliği olması, KKTC’li futbolcular Mustafa Yaşınses ve İbrahim Çıdamlı’nın da Yeni Amasyaspor’da futbol oynamaları ve iki kulübün de “Yeni” ismiyle başlaması dikkat çeken bir başka detay olarak göze çarptı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75