banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG İskele
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

FLAŞŞŞ.. Önet Kardeşler Kaymaklı yolunda..!
banner98

 



            Her gittikleri takımda şampiyonluk yaşayarak tarihe geçen Serhan-Serkan Önet kardeşlerin bu sezonki durağı Girne temsilcisi Doğan Türk Birliği olmuştu. Sezon öncesi büyük umutlarla Yenicami’den transfer edilen fakat bir türlü istenilen düzeyde performans sergileyemeyen Serhan-Serkan Önet kardeşlerin Küçük Kaymaklı ile ön görüşme yaptığı öğrenildi.

2-3 haftadan beridir Serkan Önet’in DTB ile birlikte idmanlara katılmadığı ve Göçmenköy ile idmanlara çıkmasının üzerine bugün de kardeşi Serhan Önet’in sarı lacivertlilere devre arasında takımdan ayrılmak istediğini söylediği öğrenildi.

Önet kardeşlerin başkent temsilcisi Küçük Kaymaklı ile görüştüğü ve görüşmenin olumlu geçtiği edinilen bilgiler arasında yer alıyor.

HABER : NECMİ USAL

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75