banner108
Öne Çıkanlar KKTC SPOR MANŞETLERİ Thierry Henry Sosyal Medya Hesaplarını Kapatıyor.. Galatasaray Derbiye Hazır.. Karayel imzaladı Soyerspor yurda döndü
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

FLAŞŞŞ... John’a 1 Maç Ceza..! Kupa Maçında Sahada..!
banner98
 



Yenicami’nin golcü futbolcusu John Ebuka, geçtiğimiz hafta Yenicami ile Mağusa Türk Gücü arasında oynanan Tahsin Mertekçi Yarı Final ilk maçının bitiş düdüğü ile Mağusa Türk Gücü  tribünlerine hareketlerinden dolayı Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu tarafından 1 maç men cezası verildi.


Bilindiği üzere John’u Mağusa Türk Gücü, geçtiğimiz gün federasyona şikayet etmişti. Bunun üzerine konu ile ilgili olarak masaya oturan KTFF Disiplin Kurulu, Nijeryalı futbolcuya 1 maç forma giyememe cezası verdi.

John, ligin 25.haftasında takımının deplasmanda karşılaşacağı Yeni Boğaziçi maçında cezasını çekecek ve Çarşamba günün oynanacak Mağusa Türk Gücü ile Rövanş maçında forma giyebilecek.



HABER: NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75