banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Bozatlı Triathlon Yenicami yasta..! Davulcuya 6 Ay Men Cezası.. Play Off ve Outlarda İlk Maçlar Oynandı.. İşte Sonuçlar ve Puan Durumları..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

FLAŞŞŞ.. Çağrı ve Victor Kaymaklı kampında..!
banner98





            Dün bir açıklama yaparak yönetimden özür dileyen Ķıral affedilerek takımın Grand Paşa Hotel’de yaptığı kampa katıldı.



         Kampta arkadaşlarıyla buluşmanın mutluluğumu yaşayan Çağrı Kıral yuvaya dönmekten son derece mutlu olduğunu ve yeni sezonda Küçük Kaymaklı’nın başarısı için çalışacağını söyledi.


Victor da Forest’te

Değirmenliğin golcü futbolcusu Victor da yeni sezonda yeşil siyahlı formayı giyecek. Dün Küçük Kaymaklı yönetimi ile her konuda anlaşma sağlayan golcü futbolcu Grand Paşa Hotel’deki kampa katıldı.


         
         Değirmenlik ile de anlaşan Küçük Kaymaklı yıldız golcüyü 75 Bin TL karşılığında bonservisli olarak renklerine bağladı. 
        
          Dün kampta bulunan takımı ziyaret eden Başkan Hasan Tosunoğlu takımla ve yeni transferler ile birerde fotoğraf çektirdi. Doğukan, Musa, Mustafa Gabira, Çağrı ve Victor Küçük Kaymaklı'nın bu sezonki yeni güçleri olacak. 


banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75