banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. Fotanın Bileği Bükülmüyor.. Mamide korkulan olmadı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

FLAŞŞ... 3.Yabancıya onay çıktı..!
banner98




Futbol Federasyonun yabancı oyuncularla ilgili aldığı karar sonrası kulüp başkanlarını toplayan Arslan Bıçaklı, Federasyonun kulüp başkanlarını çağırması gerektiğini belirtirken, kendisinin başkanları topladığını, bununla birlikte Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu’nu da bu toplantıya çağırdığını belirtti.

Federasyonun aldığı karar sonrası rahatsız olan kesimlerin mevcut olduğunu aktaran Arslan Bıçaklı, böylesine önemli kararların alınmadan önce kulüplerle istişare edilmesinin daha yararlı olacağına vurgu yaparak konunun kulüplerce değerlendirildiğini söyledi.

Kulüp temsilcilerinin katıldığı toplantıya davet edilen Federasyon başkanı Hasan Sertoğlu üçüncü yabancı konusunda kulüplere bilgi verdi.

Futbol Federasyonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Süper Ligden 11 kulüp katılırken 3 kulüp temsilcisinin mazaret bildirdiği ve konuyla ilgili görüşlerini sözlü olarak bildirdiği açıklandı.

Yapılan görüşme sonrasında toplantıya katılan 11 kulübün 8’i üçüncü yabancıya onay verirken,  mazaretli olarak toplantıya katılmayan 3 kulübün de yabancı konusuna onay verdiği belirtildi. 14 süper lig kulübünün 3 tanesi ise 3 yabancı konusunda red cevabı verdi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75