banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan Girne Tatar
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Fırat; “Her şey oyuncularımızın elinde”
banner98

 



Geçtiğimiz gün erteleme maçında deplasmanda Çanakkale’yi 3-0 mağlup ederek önemli bir 3 puan elde eden Mormenekşe, gözünü hafta sonu oynayacağı Gönyeli maçına çevirdi. Teknik Direktör Ufuk Fırat, genel düşüncelerini spor servisi ile paylaştı.


‘’Her şey oyuncularımızın elinde’’


Spor servisine açıklamalarda bulunan Ufuk Fırat; ‘’Biz geçtiğimiz gün zorlu bir maçtan çıktık. Doğal olarak takımı biraz yenileme idmanıyla toparlayıp Pazar günkü maça hazırlanmaya çalışacağız. Bizim için her rakip zorludur. Kolaya çevirmek sahadaki oyunumuzla orantılı olmaktadır. İyi işler yapıp sonuçlandırırsanız rahat bir maç olur, yapamazsanız zorluk derecesi artar. Biz her haftaya günlük hazırlanmaya çalışıyoruz. Bugüne kadar ben arkadaşlara herhangi bir hedef sunmadım, hedefi kendilerinin belirleyeceğini söyledim. O yüzden galibiyet sayısını artırırsanız, hedefinizi de artırmış olursunuz. Benim şahsi hedefim, her maçtan kârlı sonuçla nasıl çıkarız, onun çalışmasını yapmaktır’’ şeklinde konuştu.



HABER: NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75