banner108
Öne Çıkanlar Özbekistan şampiyonuna tek golle boyun eğdi..! (1-0) Alt yapıya monitör test..! arenasporkolik DennerTopçu İkilisi Karaağaçın Zirvesine Tırmandı.. Kavgalı Maçta 2 Kırmızı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Federasyon gereğini yapmadı..!
banner98
 



Geçitkale Günay Spor Kulübü'nden yapılan kınama açıklaması şöyle:


"BTM Birinci Lig Kırmızı Grup'ta 25 Mart 2018 tarihinde oynanan Dörtyol Spor Kulübü  Gaziköy Spor Kulübü karşılaşmasında, Gaziköy SK’nin kural ihlali ve usulsüzlük yaptığı diğer BTM Birinci Lig Kırmızı Grup kulüpleri tarafından tespit edilmiştir.

KTFF’nin BTM 1. Lig kulüplerine vermiş olduğu, Süper Lig - 1. Lig’den toplamda 5 transfer yapma hakkını Gaziköy Spor Kulübü 6 oyuncu transfer ederek kural ihlali ve usulsüzlük yapmıştır. 

BTM 1. Lig Kırmızı Grup takımları bu durumu federasyona dilekçelerle şikayet etmiştir. Söz konusu durumun, Federasyon tarafından incelenip Gaziköy SK’nin hükmen mağlup sayılması ve puanının silinmesi kararı beklenirken, Gaziköy SK’ye sadece 2500TL para cezası verilmesinin doğru olmadığını ve federasyonun gereğinin yapmadığının göstergesi olduğu düşüncesindeyiz.

Geçitkale Günay Spor Kulübü
 olarak bu durum karşısında, söz konusu verilen cezanın diğer kulüplerede usülsüzlük ve kural ihlalinin yapabileceğininde davetiyesinin çıkarılmasından, bununda 3 puanın değerinin sadece 2500tl gibi bir komik rakamla cezalandırılmasından dolayı KTFF’yi sağduyulu ve adaletli davranması için çağrı yapıyoruz.

 

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75