banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Yıldız Adayları Kampı Yoğun Katılım ile Gerçekleşti.. Chrislin Turunç John Ebuka 1 Ay Sonra Golü Hatırladı..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Evram Bayrağı Devrediyor..!
banner98

3 Haziran’da yapılacak seçimli genel kurul öncesi aday olmayacağını açıklayan Evram, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada aday olan Asbaşkanı Ali Gülhan’a başarılar dilerken, Bu sevda bitmez. “Hayatta olduğum sürece kalbim “DUM DUM” diye atmaya devam edecek” ifadelerini kullandı. Mehmet Evram’ın açıklaması şu şekilde:

"Ayrılıklar da sevdaya dahil

"Çok kıymetli Dumlupınar Türk Spor Kulübü Camiası;

12 yıldır çeşitli kademelerde görev yaptığım kulübümde bayrağı daha ileriye taşımak için veda zamanı…

Altı yılı yönetim kurulu üyesi, altı yılı ise başkanlıkla geçen çok sevdiğim kulübümde 3 Haziran 2024 tarihinde gerçekleşecek seçimli genel kurulda aday olmayacağımı tüm Dumlupınar Türk Spor Kulübü camiasına ve spor kamuoyuna bildirmek için bu yazıyı kaleme alıyorum.

2012 yılında yönetim kurulu üyesi olarak başladığım hizmetimde çok zorlu süreçlerle birlikte çok mutlu günleri de geride bıraktık. Acı tatlı anılarla dolu bu 12 yıllık serüvende birlikte çalıştığım Güneş Güneşoğlu başkanım ve tüm yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla birlikte ilk başta kulübümüzü tabiri caizse bir “futbolcu fabrikası”na dönüştürmeyi amaç edindik. Bu doğrultuda yaptığımız çalışmalar sonucunda adından söz ettiren bir altyapıya ve altyapıdan yetiştirdiğimiz futbolcuların oluşturduğu bir A takıma sahip olmayı başardık. Günümüzde yaklaşık 500 sporcuyu bünyesinde barındıran kulübümüz sporun her alanında sporculara destek vermeye çalışmaktadır. Göreve geldiğimiz dönemde antrenman sahası dahi olmayan kulübümüze, bir antrenman sahası bir de saha yapımı için tahsis edilen araziyi kazandırmayı başarmış bir yönetim kurulunun başkanlığını yapmış olmanın haklı gururunu yaşamaktayım. Mücadele ettiğimiz her kategoride zirveyi hedefleyen kulübümüzü, bu noktalara getirebilmek için birlikte hizmet verdiğimiz başkanıma, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, hocalarıma, sporcu kardeşlerime, kulüp çalışanlarına ve sponsorlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

3 Haziran‘da gerçekleşecek olan genel kurulda adaylığını açıklayan asbaşkanım, can yoldaşım, kıymetli kardeşim Ali Gülhan’a ve ekibine sonsuz başarılar dilerim. Bu bayrak yarışında devrettiğimiz bayrağı çok daha ilerilere taşıyacaklarına dair inancım tam, desteğim sonsuzdur.

Bu sevda bitmez. Hayatta olduğum sürece kalbim “DUM DUM” diye atmaya devam edecek.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75