banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTGden Farklı Prova.. (41) Samet Yiğitcan Hedefim Ülkemizi Olimpiyatlarda Temsil Etmek Bostan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Esentepe, Nisan'a Kadar Çalışacak..!
banner98

Kahraman Ocak ayı içerisinde maçların devam edeceğine dikkat çekerek “Merhum Erdal Barut anısına Hamitköy’le bir anı maçı yapmayı planlıyoruz. Sonrasında ise Düzkaya’yla oynayacağız. Dört haftadır çalışıyoruz. Haftada üç antrenman yapıyoruz. Oyuncularımızın katılımından çok memnunuz. Yönetim gereken desteği veriyor. Biz de antrenmanlarla bu dönemi en iyi şekilde geçirmelerini sağlamaya çalışıyoruz” dedi.

Geçtiğimiz haftasonu Yonpaş Dumlupınar’la yapacakları özel maç öncesinde tüm takıma PCR testi yapıldığını ve testlerin negatif çıktığını belirten Kahraman, salgına karşı her türlü tedbiri almaya çalıştıklarını vurguladı. Gençlere önem verdiklerine de dikkat çeken Kahraman, onların performans anlamında gelişimleri için çaba sarfettiklerini kaydetti. Takımın maç performansından da memnun olduğunu ifade eden Kahraman, amaçlarının gençleri de kazanarak iyi bir kadro oluşturmak olduğunun altını çizdi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75