banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik PFDKdan Günay Güvençe 2 Maç Men.. Ankaragücü Deplasmanda Güldü.. (01) Sapsızoğlu Muaythai ve MMA Müsabakaları Büyük Bir Coşku ile Yapıldı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Esentepe, Bulvarspor'a Kök Söktürdü..! (2-2)
banner98




Esentepe takımı iki oyuncusu Ahmet Karal Ve Hasan Sungur işleri dolayısı ile kampa katılamazken; Esentepe’de Genç Takım ile Davut Hocanın vermiş olduğu program kapsamında geriye kalan 24 kişi takımla birlikte kampta sıkı bir şekilde çalışmalara devam ediyor.


Yine işleri dolayısı ile Pazar günü kamptan ayrılarak adaya dönüş yapan Eser ve yeni transfer Turan takım adaya gelene kadar; hocanın vermiş olduğu program doğrultusunda çalışmalara devam edecekler.



Teknik patron Davut Kansu, kampın çok verimli ve neşeli bir şekilde devam ettiğini belirterek “Kampa katılan oyuncularımız ile hava şartlarının da iyi oluşu sebebi ile eksiksiz çalışmalarımızın sonuna geldik dedi.

Kansu, burada iki oyuncu denediklerini Ön liberoda Mustafa ve forvet arkası serbest adam Emre Kılıç isimli iki futbolcu hakkında son kararını vereceğini belirtti. Kansu şuan yerli transfer konusunda da sol bek için çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Bugün Gülşehir stadında İstanbul BAL ligi takımlarından Bulvar Spor ile bir hazırlık karşılaşması yapan Esentepe karşılaşmadan 2-2 beraberlik ile ayrıldı.



Esentepe belediye başkanı Cemal Erdoğan ve Kulüp Fahri başkanı Hasan Ratip Birinci dün Kampa katılarak hem futbolculara moral verdi hem de kampı ziyaret ederek kamp olanağını Ücretsiz olarak sağlayan Kartal Belediyesi yetkililerine teşekkür ederek plaket taktim etti.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75