banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTG PFDKdan Günay Güvençe 2 Maç Men.. Ankaragücü Deplasmanda Güldü.. (01) Sapsızoğlu
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ertuğruloğlu, Özsoy ve Ekibini Kabul Etti..!
banner98

KTSYD’nin 40. Yılında çalışmaları hakkında Bakan Ertuğruloğlu’na bilgi veren Necati Özsoy, görüşmede dış temaslarda TSYD ile olan ilişkileri ve AIPS konusundaki açılım hakkında da bilgilendirme yaptı.

Ocak 2024 tarihinde İstanbul’da yapılacak olan KTSYD Eğitim Semineri programını da bakan Ertuğruloğlu’na aktaran Özsoy, Bakanlığa bağlı dış temsilcilikler ile iş birliklerinin önemli olduğuna da değindi.


Bakan Tahsin Ertuğruloğlu da, KTSYD’nin ülke sporu için önemli bir misyonu olduğunu belirterek Necati Özsoy ve yönetimine başarılar diledi. Dışişleri Bakanlığı olarak ülke sporunun ambargolar altında kalmasının ne kadar üzücü bir durum olduğunu hatırlatan Ertuğruloğlu, bazı engellerin Türkiye ile birlikte aşılabileceğini belirtti.

Bu noktada spor yazarlarının da Kıbrıs Türkleri’nin sesini duyurma adına önemli rol oynadığını ifade etti. KTSYD’nin Dışişleri Bakanlığı ziyaretinde Başkan Necati Özsoy ile birlikte yönetim kurulundan Hüseyin Köprülü, Ahmet Özsoy ve Necati Külahlılar da yer aldı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75