banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Doğan Forest Karşıyaka
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Enginel Turnuvasında Şampiyon Dersanem Eğitim Merkezi..!
banner98

   





         
 7.Ahmet Enginel halı saha anı futbol turnuvası oynanan final ve üçüncülük maçları ile tamamlandı.


        Merhum Ahmet Enginel Ailesi’nin katkıları ile 28 Ekim-13 Kasım tarihleri arasında düzenlenen 7.Ahmet Enginel halı saha anı futbol turnuvasında Mağus Spor Akademisi Derneği, Dersanem Eğitim Merkezi, Famagusta United, Yıldıray Fenercioğlu, Gazi Mağusa Belediyesi oluşan beş takım tek devreli lig usulüne göre mücadele etti.


Gazi Mağusa Karakol İlkokulu halı sahasında oynanan 7.Ahmet Enginel halı saha anı futbol turnuvası final maçında Dersanem Eğitim Merkezi, Gazi Mağus Belediyesi’ni normal süresi 4-4 eşitlikle biten karşılaşmayı uzatma bölümlerinde 6-5 kazanan Dersanem Eğitim Merkezi turnuva şampiyonu oldu.



        Turnuvanın üçüncülük maçında ise Mağusa Spor Akademisi Derneği, Yıldıray Fenercioğlu’nu 3-0 mağlup ederek üçüncü oldu. Turnuvada Yıldıray Fenercioğlu en centilmen takım seçildi.


7.Ahmet Enginel halı saha anı futbol turnuvası final maçı sonrasında düzenlenen ödül töreninde ödüller veridl.


        Şampiyon ve ikinci olan takımlara kupa ve madalyaları, üçüncü ve dördüncü takımlara kupaları, maçları yöneten hakem Berkan Canatan’a, turnuvaya katkı koyanlara ve merhum Ahmet Enginel Ailesine plaketleri Polis eski Genel Müdürü Ahmet Zaim, oğlu Dr.Çağın Zaim, merhum Ahmet Enginel’in Annesi Hatice Enginel, kız kardeşleri Nilgün Candağ, Nilay Erginel, Nermin Paşa, enişteleri Aziz Candağ, Mehmet Paşa, yeğeni İlter Candağ, Hasan Paşa, Mustafa Sarper, tarafından verildi.   


banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75