banner108
Öne Çıkanlar Thierry Henry Sosyal Medya Hesaplarını Kapatıyor.. Galatasaray Derbiye Hazır.. Karayel imzaladı Soyerspor yurda döndü Rusya
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Emek, Amasya Yolunda..!
banner98

Doğan Türk Birliği’nin defanstaki başarılı ismi Emek Kırılmaz Türkiye BAL Ligi takımlarından Yeni Amasya Spor’dan teklif aldı. Mağusa Türk Gücü maçı sonrası çıkan olaylar neticesinde KTFF Disiplin Kurulu tarafından 12 hafta cezaya çarptırılan Emek bu süreyi boş geçirmemek ve cezası bittiğinde takıma hazır dönmek için Yeni Amasya Spor Başkanı Ali İhsan Üzüm’ün transfer görüşmesi teklifini kabul etti. Özellikle Başkan Üzüm’ün Emek’i takıma transfer etmek konusunda ısrarlı olduğu gelen bilgiler arasında.

Doğan Türk Birliği yönetiminden izin alan ve yarın Amasya’ya uçacak olan Emek anlaşma sağlanması konusunda Yeni Amasya Spor’a imzayı atıp Salı gün takımla birlikte Antalya kampına katılacak.

Yeni Amasya Spor ligin ilk devresini 20 puanla 6’ncı sırada tamamladı.

(Cemil GARİP)

banner116
Anahtar Kelimeler:
EmekAmasya Yolunda..!
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75