banner108
Öne Çıkanlar Mormenekşede 2 Eksik.. Gençlerde DAÜ Şampiyon..! Dumlupınar A2 arenasporkolik Gargalar Rekorlarla Şampiyo.. (70)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Eliz, Güney’de Ayakta Alkışlandı..!
banner98

Başarılı dansçı sporcumuz, iki hafta önce de Makedonya Üsküp'te katıldığı Ido World Couple Dance Championship organizasyonda, 3 kategoride yaklaşık 120 rakibi ile mücadele etmiş ve Bachata Solo Children'da Dünya 5'ncisi gelmişti. Elis’in hafta sonu Güney Kıbrıs'ta katıldığı organizasyonda, kendi dans branşlarında hiç rakibi olmaması, yarışmanın bir gösteri mahiyetinde olmasına neden oldu. Organizasyonu izlemeye gelenlerin, büyük beğenisini alan Elis, izleyenler tarafından dakikalarca ayakta alkışladı.

Daha çok bir gösteri havasında geçen Elis’in sahnesi, İki hafta sonra katılacağı dünyanın en prestijli Latin dans organizasyonu olan Euroson Latino World Salsa Championship için de iyi bir moral ve antrenman oldu. 2023 Yılı programının Aralık başında katılacağı dünyanın en büyük organizasyonu ile son bulacak. Ocak ayını dinlenerek ve yeni koreografi çalışmaları ile geçirecek olan Elis, 2024 yılı organizasyonlarına Şubat ayı ile başlayacak. 2024 Yılı içerisinde, planlanmış yaklaşık 8 - 9 organizasyon olacak olan Elis'in, 2024 yılı içerisinde, bazı özel davetleri de bulunuyor.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75