banner108
Öne Çıkanlar Babutsalar sahaya iniyor..! Serbest transferde son gün B Lisans Kursu 13 Haziranda..! Raif Klasik Sergisi Alptürk Anısına Yapılıyor..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ebuka, “YAK”maya devam ediyor..! (1-0)
banner98
 





YER: Lefkoşa Atatürk Stadı.

HAKEMLER: Mehmet Malek, Halil Erdem Canaloğlu, Ahmet Özkurtuluş

YENİCAMİ: Ercan, Emin, Oladele, Salih, M.Altın, Ünal, Tansel (Osman dk. 83) M.Göktaş, J.Ebuka, J.Okoli (Behiç 90+3) Farouk (Eray dk. 90+1)

BİNATLI: Yusuf, Reşit, Taner (M.Neşe dk. 76) Erbay, Ayhan (Çağdaş dk. 46) M.Erol, Şenol (Kemal dk. 76) K.Uçaner, Ebimobowei, Kehinde, E.John Bello  

GOL: Dk.69 J.Ebuka (YENİCAMİ)    

5. dakikada Yenicami’den Ünal’ın pasında J.Ebuka’nın vuruşunda kaleci Yusuf zamanında kalesini terk ederek topu kornere attı.

11. dakikadaki atakta Yenicami’den Farouk’un kullandığı kornerde Ünal’ın kafa vuruşunda kaleci Yusuf topu kornere atarak rakibine gol şansı tanımadı.

32. dakikada Tansel’in pasında M.Altın rakip ceza alanı içinde rakibi ile girdiği mücadelede yerde kaldı. Yenicami futbolcuları penaltı bekledi ancak hakemin kararı korner oldu.

39. dakikada Binatlı ilk rakip kaleye ilk şutunu attı. Bu dakikada K.Uçaner’in getirdiği topu Ebimobowei E.John Bello’ya bıraktı. Onun vuruşunda kalecinin kontrolünde top dışarı gitti.

43. dakikadaki Binatlı atağında E.John Bello kendi gayreti ile rakip ceza alanına girdi ancak vuruşu çok yavaş oldu ve top kaleci Ercan’da kaldı.

47. dakikada Yenicami atağında Farouk’un sağdan kale önüne kestiği topa J.Ebuka vurdu kaleci Yusuf çizgi üzerinde topa sahip oldu.

54. dakikada Okoli’nin pasında Tansel kaleci ile karşı karşıya kaldı. Kaleciyi de geçmesine rağmen açısını çok daralttığı andaki vuruşunda top iyi yer tutan kalecide kaldı.

55. dakikada Binatlı’dan Çağdaş’ın sert şutunda kaleci Ercan mükemmel uzandı ve topu karnere attı.

69. dakikada Yenicami öne geçti. Farouk’un pasında J.Ebuka rakibinden kurtulduktan sonra mükemmel vurdu ve top önce üst direğe sonra da yere vurup ağlara gitti ve Yenicami 1-0 öne geçti.

75. dakikada J.Ebuka rakip yarı alanın ortasından aldığı topla Erbay’ı geçti kaleci ile karşı karşıya kaldı. Üzerinden aşırtmak istediği top kaleci Yusuf’ta kaldı.

86. dakikada Binatlı’dan Çağdaş’ın kullandığı serbest vuruşta kaleci Ercan topu uzaklaştırmadı. Oluşan karambolde defans topu uzaklaştırmayı başardı.



FOTOLAR: NECMİ USAL




banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75