banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Doğan Forest Ocak
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Düzkaya’dan, Karşıyaka’ya STOP..!
banner98

 




BTM 1.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden ve ilk 5 haftada 5 galibiyet alarak lige fırtına gibi bir başlangıç yapan Karşıyaka, 6.haftada yenilgi yüzü gördü. Yeşil beyazlılar, konuk ettiği bir diğer Girne temsilcisi Düzkaya’ya 4-1 mağlup olarak taraftarını üzdü.


Denizli çıkışta

Grubun bir diğer güçlü ekibi Denizli ise son 5 haftada 13 puan toplayarak ikinci sıraya yükseldi. Denizli ligin ilk haftasında lider Karşıyaka’ya mağlup olduktan sonra toparlanmış ve üst üste galibiyetler alarak çıkışa geçmişti.


Ortaköy fırsat tepti

Başkent temsilcisi Ortaköy, lider Karşıyaka’nın mağlup olduğu 6.haftada kendi evinde konuk ettiği Aydınköy ile 1-1 berabere kalarak zirve yarışında büyük yara aldı. Aydınköy elde ettiği bu beraberlikle ligde puanla tanışırken, Ortaköy ise kazanamama sayısını 2 maça yükseltti.


Yasin zirvede, Küsbeci takipte

Gol krallığı yarışında da heyecan son sürat devam ediyor. İlk 6 haftada 7 gol atarak zirvede yer alan Karşıyaka’nın tecrübeli gol ayağı Yasin Kansu’yu 6 golle Denizli’den Hüseyin Küsbeci takip ediyor. Yarışta 5’er golle ise Ortaköy’den Berk Göksoylu ile Düzkaya’dan Erhan Kendirci yer alıyor.


HABER : NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75