banner108
Öne Çıkanlar Özbekistan şampiyonuna tek golle boyun eğdi..! (1-0) Alt yapıya monitör test..! DennerTopçu İkilisi Karaağaçın Zirvesine Tırmandı.. Kavgalı Maçta 2 Kırmızı Puma Kadınlar Ligine Kayıtlar Tamamlandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Düzkaya lige tutundu..! (2-0)
banner98




YER: Çatalköy Nihat Bağcıer stadı
Hakmeler: Mustafa Öztugay, Enver Kalkım, Cem Öksüzoğluları
Düzkaya: Ahmet, Serdar, Enver, Hüseyin(Dk 82 Tarkan), Salih, Serkan(Dk 70 Cemal), Uğur, Hasan, Osman, Tolgahan, Şenol(Dk 87 Can)
Yeni Boğaziçi: Ersoy, Adem, Talat, Ali, Mehmet Göreli, Ahmet, Ramadan, Mehmet Çağakan(Dk 75 Cemre), İsmail(Dk 78 Deniz), Tugay(Dk 37 Hüsaeyin), İbrahim
Goller: Dk 25 Şenol, Dk 85 Tolgahan(Düzkaya)


K-Pet Birinci Lig Kırmızı Grup 10. Haftasında Düzkaya, Çatalköy Nihat Bağcıer stadında konuk ettiği Yeni Boğaziçi’ni Şenol ve Tolgahan’ın kaydettiği gollerle 2-0 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapadı.


Maç boyunca Düzkaya üstünlüğünde geçen karşılaşmada özellikle Şenol çok etkili bir oyun ortaya koyarken 1 gol 1 asist ile maçın yıldızı oldu.


Dakika 25 Şenol Hızlıoğlu, iki kişiyi geçerek kaleci Ersoy ile karşı karşıya kaldı vuruşunu yaptı ve topu filelere göndererek Düzkaya’yı 1-0 öne geçirdi.

Dakika 34 Şenol’un yaptığı ortayı, Tolga indirdi, Serkan kaleci Ersoy ile karşı karşıya kaldı vuruşunda kaleci Ersoy iyi bir kurtarış yaptı.


Dakika 55 Uğur Balkan uzun topla Şenol’u kaleci Ersoy ile karşı karşıya bıraktı. Şenol düzgün bir vuruş yaptı. Top direğin dibinden dışarı çıktı.

Dakika 66 Tolganın ara pasında Şenol sol çaprazdan sert ve düzgün vurdu. Kaleci Ersoy güzel bir kurtarış yaptı.


Dakika 75 Şenol sürdü ve ceza alanına getirdi. Arkada bomboş duran arkadaşı Tolga’ya verdi. Tolga şutunu vurdu. Kaleci Ersoy güzel bir kurtarış yaptı.

Dakika 83 Şenol defans tan çalıp ortayı yaptı. Ersoy topu sektirdi. Boşta kalan topu Tolga boş kaleye yolladı. Ve skor 2-0 oldu. Karşılaşmada bu sonuçla sona erdi.


Düzkaya aldığı bu galibiyetle puanını 14 yaparken Yeni Boğaziçi 13 puanda kaldı. Düzkaya 11. Hafta mücadelesinde deplasmanda Mesarya’ya konuk olurken Yeni Boğaziçi kendi sahasında Akova’yı konuk edecek. 

 

Haber ve Fotolar: Halil Esen

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75