banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG Gedik yeniden görevde
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Düzkaya, Kale’yi Çelik’le Aştı..! (2-0)
banner98

Yer: Çatalköy Nihat Bağcıer Stadı

Hakemler: İsfendiyar Açıksöz, Recep Yamuk, Cem Öksüzoğulları, Kerem Eran

Düzkaya: Yunus, Serkan, Okan, Reşat, Mustafa, Tahir, Sedat, Süleyman, Nersin, Hasan, İbrahim

Çanakkale: Umut, Selçuk, Oğuzhan, Özmen, Mehmet, Uvanç, Enes, Ali, Ahmet, Hakan, Talha

Goller: 47’(P) ve 69’Hasan Özçelik (Düzkaya)

Ligin güçlü ekiplerinden Düzkaya, zorlu mücadelede galip gelen taraf oldu. Karşılaşmanın ilk yarısında karşılıklı ataklar vardı ve her iki tarafta bulduğu pozisyonları değerlendiremeyince ilk yarı o-o eşitlikle son buldu. Özellikle Düzkaya 3-4 net pozisyonda kaleci Umut’u geçemedi.

2.yarıya Düzkaya adeta golle başladı. 47.dakikada gelişen Düzkaya atağında ceza alanında oluşan pozisyona hakem İsfendiyar Açıksöz penaltı noktasını gösterdi. Bu pozisyonda Ahmet kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı. Atışı kullanan golcü isim Hasan Özçelik topu filelere gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Maçın 69.dakikasında gelişen bir başka Düzkaya atağında golcü futbolcu Hasan Özçelik yine sahne aldı ve attığı golle takımını 2-0 öne geçirdi.

Bu golden sonra sayısız net fırsat yakalayan Düzkaya forvetleri gerek kaleci Umut’u geçemediler gerekse beceriksizce davranarak farkı artıramadılar. Karşılaşma Düzkaya’nın 2-0 üstünlüğünde sona erdi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75