banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Hakemler hem gezdi hem eğlendi GHE Çetinkayada Cemal Kır dönemi Genç Kartallar İmzaya Hazırlanıyor..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Duvarcı, 21 Ay Sonra Kalede..!
banner98

Ülkemizin yetiştirdiği en iyi kalecilerden olan, Dumlupınar, Küçük Kaymaklı, Yenicami, Gençlik Gücü, Mağusa Türk Gücü, Çetinkaya gibi ekiplerde forma giyen ve yaklaşık iki yıl önce futbol hayatını sonlandıran Ali Duvarcı, devre arasında futbola geri dönme kararı almış ve Düzkaya’da yeniden futbola dönmüştü.

Deneyimli file bekçisi dün Düzkaya ile Göçmenköy arasında oynanan Nicosia Group Kıbrıs Kupası ikinci tur maçında tam 21 ay sonra forma giyerken, önemli kurtarışlara da imza attı. Ali Duvarcı, son olarak Küçük Kaymaklı forması ile 5 Mayıs 2018’de Merit Alsancak Yeşilova maçında forma giymişti.

HABER VE FOTOĞRAF: NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75