banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Cihangir SÜPER LİGDE..! (2-0) Heyecan ve rekabet vardı BÜY Galibiyeti Derbide Hatırladı.. (30)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Dumlupınar’a “ŞİKE İDDİASI” Cezası 3 Maç..!
banner98

FUTBOLCU

CEZA

ERCAN SAMANCIOĞLU
Yenicami

2 Maç

SEDAT TOPRAK
Maraş

2 Maç

BERKAN KELEŞ
Karşıyaka

2 Maç

HASAN YEŞİLYÜZ
Karşıyaka

3 Maç

GÖRKEM ALİ DİLEK
Lapta

1 Maç

MUHAMMET M. KIRMIZIYÜZ
L. Gençler Birliği

1 Maç

RAMAZAN ONAY SARI
Ozanköy

1 Maç

KULÜP/PERSONEL/ANT./TD

CEZA

REŞAT İNALÖZ
Göçmenköy

1 Maç

MEHMET CEMAL KONYALIOĞLU
Karşıyaka

1 Maç

4 SARI KART NEDENİYLE 1 MAÇ CEZALI OYUNCULAR

FUTBOLCU İSMİ

KULÜBÜ

SELİM SAYGI

Doğan Türk Birliği

ÖMER ALBAYRAK

Hamitköy

SABRİ ÇİFTÇİOĞLU

Mormenekşe

KEMAL UÇANER

Göçmenköy

ABBAS OSUM

Yonpaş Dumlupınar

SERKAN ZEYİN

L. Gençler Birliği

AKSEL KAPTANOĞLU

Girne Halk Evi

MEHMET KAYGISIZ

Gençlik Gücü

YASİN KURT

Mağusa Türk Gücü

HASAN AKTAŞ

Çanakkale

OLGUN DODAK

Karşıyaka

CEMAL YAŞINSES

Mesarya

HASAN AKKUYU

Hamitköy

HASAN ULUKÖK

Yenicami

MEHMET TEKİN

Merit Alsancak Yeşilova

KAAN ERDOĞAN

Ozanköy

HÜSEYİN YEŞİL

Cihangir

MUSTAFA SALK

Merit Alsancak Yeşilova

OĞULCAN BALCI

Gönyeli

LAWAL M. OLADIPUPO

Göçmenköy

VOLKAN TÜRÜT

Karşıyaka

VEDAT AÇIK

Gençlik Gücü

MERTKAN TATAR

Maraş

ÖMER FURKAN YILMAZ

Mormenekşe

OCRAN IDAN

Türk Ocağı Limasol

DİSİPLİN KURULU KARARLARI

1-)25/01/2020 tarihinde, Lefke 16 Ağustos Stadı’nda gerçekleşen Lefke ile Hamitköy arasında oynanan K-PET Süper Lig müsabakasında, müsabakanın bitiş düdüğünün çalmasının ardından hakemlerin soyunma odasına gittiği sırada Hamitköy teknik sorumlusu Ahmet Sakallı’nın müsabaka hakemine yönelik eylemleri sebebiyle, KTFF Disiplin Kurulu gözlemci raporu ve hakem raporu değerlendirildikten sonra, Hamitköy teknik sorumlusu Ahmet Sakallı’ya 2 müsabakadan men cezası verilmesine oy birliği ile karar verilmiştir.

2-)26/01/2020 tarihinde Dr. Fazıl Küçük Stadı’nda Yonpaş Dumlupınar Türk Spor Kulübü ile Girne Halk Evi Spor Kulübü arasında gerçekleştirilen K-PET 1.Lig müsabakası sonrasında; Yonpaş Dumlupınar Yönetim Kurulu imzası ile Yonpaş Dumlupınar’ın resmi sosyal medya hesapları üzerinden yayınladığı açıklama sebebiyle ilgili kulübün KTFF Disiplin Talimatının 37.’nci ve 46’ncı maddesi uyarınca Kurulumuza sevk edilmiştir. Açıklama Kurulumuz tarafından değerlendirilmiş olup, Yonpaş Dumlupınar’ın yetkililerinin savunma yapmak maksadı ile gelmeleri üzerine beyanları dinlenmiştir. Durum değerlendirilmiş olup yazının içeriğinde ve yazının bütünü değerlendirildiğinde “ karşılaşma K.T.Futbol tarihine kara bir leke olarak geçmiştir. Ülke Futbolumuzun kaderinin… karanlık güçler tarafından şekillendirildiğine …” ifadeleri futbolun değerini düşürür nitelikte olup sporda şiddeti teşvik eder niteliği bulunduğu yine ayni beyanat içerisinde yer alan. “ … karşılaşmanın piyonu hakem Hakan Muhtaroğlu …” yine ayni beyanatta “ … bir takım karanlık güçler piyon olarak kullandıkları hakemlerle hem ülke kulüplerini hem de Kıbrıs Türk Futbol Federasyonunun emeklerini sıfırlamaktadır” yine ayni beyan içerisinde yer alan “ … takımımızın kaderi ile oynayan Hakan Muhtaroğlu’nun bugünkü kararlarının hata olarak değerlendirmek saflık olacağından …” ve yine “ … onlarca milyonların döndüğü liglerimizde Hakan Muhtaroğlu gibi şaibeli hakemlerin değil …” beyanlarının müsabaka görevlilerinin niteliği taşıyan bir hakeme, hakemin tarafsızlığını tartışmanın ötesinde ve rencide edici nitelik taşıdığı hususunda tespitte bulunuruz. Yonpaş Dumlupınar temsilcileri Disiplin Kuruluna herhangi bir savunmada bulunmadığı gibi yazı ve beyanlarının arkasında olduklarını açıkça beyan etmişlerdir. Görüleceği üzere yazı içeriği ve bütünü değerlendirildiğinde ihlalin ağırlığı ve birden fazla şekilde ilgili maddelerin ihlal edildiği hafifletici sebep olarak değerlendirilebilecek herhangi bir özür veya pişmanlık olmadığı aşikardır. Sonuç olarak KTFF D.T. madde 37’nin ihlalinden dolayı kulüp yöneticilerinin tümüne ve/veya her birine ayrı olarak KTFF D.T. 37/1 B uyarınca 15’er gün hak mahrumiyeti cezası yine bağlı bulundukları kulübe KTFF D.T. 37/2 uyarınca 7,500.-TL para cezası verilmesine ve yine KTFF D.T. 46/11 ihlali nedeniyle futbol tarihinde gerçekleşen bu boyutta bir ihlalin hafife alınamayacağı gerçeğinden hareketle ayrıca 3 (Üç) maç saha kapatma cezası verilmesine oybirliği ile karar verilmiştir.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75